RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her i Hellerudveien ble syklisten drept da bilen kom i over motsatt kjøreretning og i sykkelfeltet.
Her i Hellerudveien ble syklisten drept da bilen kom i over motsatt kjøreretning og i sykkelfeltet. Foto: ARKIVFOTO

Syklist drept i Hellerudveien: Mann tiltalt for bildrap i narkorus

Den 58 år gamle syklisten ble drept momentant av bilen som kom over i sykkelfeltet. Nå må en 41-åring fra Oppsal møte i Oslo tingrett tiltalt for bildrap i narkorus.

OPPSAL: Det var 30. september i fjor ulykken skjedde i Hellerudveien. Sjåføren, som har vært narkotikamisbruker i 15 år, erkjente i fengslingsmøtet at han var påvirket av heroin da ulykken skjedde.

I Oslo tingrett 18. januar står han tiltalt for bildrap i narkorus. Mannen nektet først for å ha kjørt bilen, men ble senere avslørt av vitner på stedet.

Døde på stedet

Den 58 år gamle syklisten døde på stedet etter at det ble forsøkt gjenoppliving. Ulykken skjedde i Hellerudveien like ved bensinstasjonen. Føreren av bilen stakk fra ulykkesstedet etter påkjørselen. Mannen er også tiltalt for dette.

Gammel kjenning

41-åringen er godt kjent av politiet fra tidligere. Han har vært domfelt en rekke ganger for forskjellige forhold, deriblant biltyveri, kjøring i ruspåvirket tilstand og uten førerkort. Han betegnes av politiet som vanekriminell og står på den såkalte VIC-listen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere