RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett denne syklisten?
Har du sett denne syklisten?

Syklist etterlyst

Bydel Grorud søker en syklist av ukjent alder og kjønn. Personen ble sist sett syklende et sted i bydelen høsten 2007.

GRORUD: Etter omfattende leting og mange tips fra publikum og ansatte har bydel Grorud nå funnet ut hvem de var på jakt etter. Det var ikke én enkelt person men en hel rekke mennesker, alle med tilknytning til Bydel Grorud.

Helsetråkk for miljøet

Bydelen var på jakt etter fremtidige helsetråkkere, og oppfordrer deg til å bli en helsetråkker du også.

Sykkel er en flott og enkel måte å komme seg frem på. Du sparer penger, får god helse og slipper ikke ut CO2, minner bydelen om på sine nettsider.

"Hvis du velger å sykle 5 km til jobben hver dag fremfor å kjøre bil reduserer du utslippene av CO2 med 700 kg per år. Og hvis du bor for langt unna jobben til å sykle hele veien kan du kanskje likevel sykle et stykke? Til nærmeste bussholdeplass for eksempel?", lyder oppfordringen.

Bra for helsa

Å sykle er ikke bare en transportmetode, det er også bra for helsa og kondisjonen. Sykler du 5 kilometer om dagen kan du forbedre kondisjonen din med opptil 20 %.

Sosial og helsedirektoratet anbefaler 30 minutters fysisk aktivitet daglig. Dette forebygger livsstilssykdommer som høyt blodtrykk, hjerte-kar sykdommer, overvekt og type 2 diabetes.

Hvis du vil gjøre en lønnsom investering i egen helse og miljøet, blir du en av Bydel Groruds helsetråkkere og sykler til jobben fra 28. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere