RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Symraandeler tilbakebetales

Etter at selskapet Symra Kulturhus BA ble vedtatt oppløst på årsmøtet 14. juni i år, ble det bestemt at alle andelspengene skal tilbakebetales.

LAMBERTSETER: Beslutningen om selskapsoppløsning og tilbakebetaling av andelspenger ble tatt med flertall på det eneste årsmøtet som kom til å bli avholdt i selskapet Symra Kulturhus BA.

Pengene er reddet

- Vi har siden vi ble valgt inn i avviklingstyret vært opptatt av å redde alle de gjenværende andelspengene, slik at kor, korps, humanitære foreninger og privatpersoner kunne få igjen innskuddene sine uavkortet, sier styremedlem Morten Haugen til Nordstrands Blad. Selskapet hadde mottatt fordringer som i beløpsstørrelse ikke synes å stå i forhold omfanget av utførte oppgaver.

Det tok dessverre noe tid å få klarlagt det formelle og materielle innholdet i kravene. Dette medførte at prosessen har tatt noe tid. Men til gjengjeld kan vi nå meddele at alle andelspengene ble "reddet", og at vi kan avslutte vårt arbeid med utsendelse av pengene, fortsetter han.

I dag kan vi nok være glade for at det ikke ble foretatt noen handlinger som bandt opp selskapet med forpliktelser. Jeg er veldig glad for at for eksempel korpsene, som "sliter inn" penger til sin drift gjennom for eksempel dugnader, nå får igjen alle pengene de skjøt inn, sier Kyrre Bentzen, også han medlem i avviklingsstyret. Morten Haugen er enig. Han er medlem i Lambertseter Ungdomskorps, som i sin tid skjøt inn 25.000 kroner som var tjent på en slik måte, og er naturlig nok glad for at pengene ikke gikk tapt på et prosjekt som han er overbevist om aldri kunne lykkes. Haugen er nå ansvarlig for å sende penger ut til kontiene som det er ringt rundt til andelseierne for å få oppgitt.

Nå er dette arbeidet på det nærmeste avsluttet og alle pengene skal være sendt ut før jul, avslutter Haugen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere