*Nettavisen* Nyheter.

Synger av full hals

Musikalsk gjeng: Sørkedalen Barnekor har mange baller i luften for tiden. Foto: FOTO: MAGNHILD LANDRØ

30 unge sangfugler fra Sørkedalen Barnekor jobber for øyeblikket på spreng. Søndag spiller de inn CD og mandag arrangerer de konsert på hjemmebane.

SØRKEDALEN: Aktivitetsnivået når en højdare idet koret får med seg proffe musikere og en lydmann som skal hjelpe dem med cd-en som straks er klar for julegaverushet.

Førkonsert og lydopptak

Denne helgen skal barnekoret ha god kondis, for da er det «full pakke». I morgen stiller de som gjestesangere på julemessen i Røa kirke, noe som på mange måter blir en oppvarming til neste dag. Søndag skal nemlig barna ha lydopptak i Sørkedalen kirke, hvor de har fått med seg Geirmund Simonsen, mulitmusikanten som blant annet er kjent for filmmusikk, inkludert musikken til tv-programmene med Lars Monsen. Nå er han lydmann for Sørkedalen Barnekor, et kor som øver hver onsdag i Aktivitetsskole-tiden.

Kreativitet og kirkekonsert

Musikerne Georg Reiss og Ulf Nilsen, på henholdsvis klarinett/sax og piano/orgel, har også tidligere samarbeidet med koret, nå kreativiteten og ikke minst musikaliteten igjen slippes løs.

Kronen på verket settes på mandag. Da inviteres det til stemningsfull konsert i Sørkedalen kirke. Også denne kvelden er musikere og lydmann sammen med koret – og de 30 sangfuglene håper selvsagt på stappfullt hus.

Korkonsert i Sørkedalen kirke mandag 21. november klokken 18.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag