RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Synger av full hals


Musikalsk gjeng: Sørkedalen Barnekor har mange baller i luften for tiden.
Musikalsk gjeng: Sørkedalen Barnekor har mange baller i luften for tiden. Foto: FOTO: MAGNHILD LANDRØ
30 unge sangfugler fra Sørkedalen Barnekor jobber for øyeblikket på spreng. Søndag spiller de inn CD og mandag arrangerer de konsert på hjemmebane.

SØRKEDALEN: Aktivitetsnivået når en højdare idet koret får med seg proffe musikere og en lydmann som skal hjelpe dem med cd-en som straks er klar for julegaverushet.

Førkonsert og lydopptak

Denne helgen skal barnekoret ha god kondis, for da er det «full pakke». I morgen stiller de som gjestesangere på julemessen i Røa kirke, noe som på mange måter blir en oppvarming til neste dag. Søndag skal nemlig barna ha lydopptak i Sørkedalen kirke, hvor de har fått med seg Geirmund Simonsen, mulitmusikanten som blant annet er kjent for filmmusikk, inkludert musikken til tv-programmene med Lars Monsen. Nå er han lydmann for Sørkedalen Barnekor, et kor som øver hver onsdag i Aktivitetsskole-tiden.

Kreativitet og kirkekonsert

Musikerne Georg Reiss og Ulf Nilsen, på henholdsvis klarinett/sax og piano/orgel, har også tidligere samarbeidet med koret, nå kreativiteten og ikke minst musikaliteten igjen slippes løs.

Kronen på verket settes på mandag. Da inviteres det til stemningsfull konsert i Sørkedalen kirke. Også denne kvelden er musikere og lydmann sammen med koret – og de 30 sangfuglene håper selvsagt på stappfullt hus.

Korkonsert i Sørkedalen kirke mandag 21. november klokken 18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere