*Nettavisen* Nyheter.

Synger heller Trond Viggo enn Justin Bieber

KLARE FOR SHOW: Nora Elain Engström, Patrick Biseth-Schlobohm, Kasper Skogly og de andre Høyenhall-barna. Her fra CD-innspilling. Foto: Foto: Privat

Her spiller Høyenhall aktivitetsskole inn CD med klassiske norske slagere. Til uken kan du oppleve dem live - som ett av mange innslag på Østensjø bydelsdager.

Klikk på bildet for å forstørre.

PURRIOT: Bjørn F. Rørvik møter elever og snakker om mesterdetektiven Purriot på Oppsal bibliotek.

Klikk på bildet for å forstørre.

PAIN SOLUTION: Lager show lørdag på Manglerud ungdomshus, der det blir konserter hele kvelden.

Klikk på bildet for å forstørre.

ØSTENSJØ JANITSJAR: Spiller på kirketrappa på Oppsal kirke med Oslo storband på torsdag.

ØSTENSJØ: Onsdag står 20 2.-4.-klassinger fra aktivitetsskolen på scenen i skolens aula med showet «Glee» – navnet lett inspirert av showkorene på amerikanske High Schools.

Selve showet blir ikke akkurat amerikanskinspirert. Thea Camilla Eriksen og Espen Klæboe fra aktivitetsskolen kan opplyse at det tvert imot blir sang og dans med mange klassiske norske slagere.

Trond Viggo før Justin

– Oppe i alt dette Justin Bieber-hysteriet har det vært viktig for instruktørene å ikke la barna glemme klassiske norske slagere. Ole Paus, Trond-Viggo Torgersen og Marius Müller er bare noen av artistene som får sine verk representert i showet, sier aktivitetslederne i en pressemelding.

Les også: Du kan finne mye rart i Østensjøvannet

De hevder at barna for tiden synger mer på Trond-Viggo enn Justin Bieber og One Direction i friminuttene!
Høyenhall-barna er selvsagt ikke de eneste aktørene som skal i ilden til uken:

Mandag kveld blir bydelsdagene på Østensjø offisielt åpnet av ordfører Fabian Stang. Deretter følger en mildt sagt tettpakket uke.

Egentlig starter bydelsdagene allerede søndag, med korpsstevne, gudstjeneste, idrettsdag, korkonsert og andre arrangementer.

Åpningsarrangementet mandag skjer i Fellesskapshuset på Abildsø.

Bydelsprisen deles ut

Her skal bydelsprisen deles ut og det blir en rekke underholdningsinnslag. Blant annet er vinnerne fra talentiaden på Rustad skole på plass med en oppvisning. Det samme er Dansehuset på Bryn, Oppsal kor, Østensjø barne- og ungdomsteater og Abildsø skole.

Som vanlig er bydelsdagene spekket med underholdningsinnslag og store deler av bydelens kulturliv bidrar til festen – fra de yngste til de eldste:

Mange barnehager er i sving. De varter opp med alt fra sirkus, selskap for eldre, kunstutstillinger, forskerfrødag, eventyrsafari og konserter, mens seniorene lager grillfest på Manglerud gård.

Bydelens korps og kor er på plass og arrangerer konserter. Foreninger, skoler og idrett er i sving. For fullstendig program, kan du gå inn på bydelens nettsider: www.bos.oslo.kommune.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag