*Nettavisen* Nyheter.

Syv evakuert etter brann i badstue

  Foto: Illustrasjonsfoto

Syv personer ble evakuert og sjekket for røykskader etter en brann i en badstue.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Politi og brannvesen fikk melding klokken 00.06 natt til torsdag fra Toppåsen på Holmlia. Her var det mye røyk, og først ble det antatt at den kom fra en pipebrann. Men det viste seg altså at det var en badstue som det var blitt for varmt i.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg sist uke:

Kjørte i et tre

HOLMLIA: Mandagt litt før klokken 15 ble det meldt at en bil hadde kjørt ut i Holmliaveien mellom senteret og REMA/bensinstasjonen. Bilen hadde stoppet i et tre.

Den 48 år gamle kvinnelige sjåføren ble kjørt til Ullevål sykehus med skader i ansikt og bryst. Hun var alene i bilen opplyser politiet.

Stjal kasseapparat

LAMBERTSETER: Like før klokken 02 natt til tirsdag gkk innbruddsalarmen i Lambertseter senter. Her var en bakdør ødelagt, og tyv(er) hadde vært inne i en skobutikk hvorfra de fikk med seg et kasseapparat.

Innbrudd i fraflyttet hus

HAUKETO: Natt til tirsdag gikk innbruddsalarm i et fraflyttet hus i Ljabruveien øst for Mortensrudveien. Det hadde vært folk i huset, men de var borte da politiet kom.

Bilen gikk rundt

BJØRNDAL: En 34 år gammel kvinne ble tirsdag ettermiddag kjørt til legevakten etter at bilen hennes gikk rundt i Slimeveien på Bjørndal ved Meklenborg. Hun var ikke synlig skadet, men tatt med for nærmere sjekk. Hun var alene i bilen.

Stakk fra kontroll

BØLER: En bilfører var ikke særlig lysten på å stoppe for kontroll i General Ruges vei på Bøler tirsdag ettermiddag. Han stakk fra Statens vegvesens kontroll, men bilens registreringsnummer ble notert, og den 23 år gamle sjåføren ble funnet hjemme på Oppsal. Førerkorttet hans ble beslaglagt. Begrunnelsen for at han ikke ville stoppe, var at han visste bilen ikke var i helt god stand. Men nå blir den sjekket nøye.

Tørrkokt kjele

SKØYENÅSEN: Tirsdag kveld ble det meldt om brann i en bolig i Skøyenåsveien. Brannvesenet tok seg av en tørrkokt kjele. En 43 år gammel mann ble sjekket for eventuelle røykskader.

Tagget på T-banen

BERGKRYSTALLEN: Litt over klokken 06 torsdag morgen ble en person observert mens han tagget på en T-banevogn på Bergkrystallen. Han ble sett stikke fra stedet. Da politiet kom, var banen kjørt.

Usikret last

SKULLERUDDUMPA: Torsdag morgen ble en bil stoppet på E6 i Skulleruddumpa. Den 34 år gamle sjåføren ble fratatt førerkortet på grunn av at lasten på en tilhenger var dårlig sikret.

3 x ulovlig kjøring

SKULLERUDDUMPA: En 19 år gammel kvinne ble torsdag formiddag stoppet på E6 utover ved Skulleruddumpa. Nå må hun stå til rette for flere forhold. Hun kjørt alt for fort, bilen hadde piggdekk og hun hadde ikke førerkort.

Stakk av på sykkel

BOGERUD: Natt til fredag ble det meldt om at innbrudd var på gang i en bil i Stallerudveien på Bogerud. To personer ble sett stikke fra stedet på sykkel. Politiet lette i området, men dette ble resultatløst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.