RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Syvåring tatt for nasking


 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen

PRINSDAL: Politiet var bekymret da de onsdag kveld måtte ta seg av en svært ung nasker i Kiwi-butikken i Nedre Prinsdals vei. Han var nemlig bare syv år. Bestemor og far kom og hentet barnet.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Innbrudd hos frisør

SKULLERUD: Det har den senere tid vært flere innbrudd på Bogerud senter. Tirsdag morgen ble det meldt om tilsvarende ikke langt unna – nemlig hos frisøren i Olav Helsets vei på Skullerud. En dør var brutt opp.

To på en moped

LAMBERTSETER: Tirsdag formiddag stoppet politiet en moped i Langbølgen på Lambertseter med to personer på – 18 og 19 år. Det ble gitt et gebyr og et forenklet forelegg. Den ene personen var uten hjelm.

To til legevakten for sjekk

MORTENSRUD: To personer ble tirsdag ettermiddag kjørt til legevakten for sjekk etter en trafikkulykke på E6 ved Mortensrud. De to skadde kjørte en motorsykkel som kolliderte med en bil. De to skadde var en gutt og en jente på 18 og 16 år. Begge var oppegående etter ulykken.

Kjørte på flere biler

LAMBERTSETER: Tirsdag ettermiddag ble det meldt at en bil hadde kjørt borti flere biler i Feltspatveien på Lambertseter. Det var mistanke om promillekjøring. Dette ble etter hvert bekreftet da bilisten – en 41 år gammel mann – ble stoppet. Han ble kjørt sentralarresten både for fyllekjøring og andre forhold.

Tatt for kjøp og salg

SKULLERUD: To menn på 33 og 35 år ble tirsdag kveld tatt på Skullerud T-banestasjon mistenkt for kjøp og salg av narkotika.

Stakk av på bussen

BEKKELAGET: En syklist forsøkte onsdag ettermiddag å stikke av på bussen på Mosseveien ved Ormsundveien. Han hadde i beruset tilstand syklet på en bil. 36-åringen forsøkte å få med seg sykkelen på bussen, men ble stoppet.

Butikkinnbrudd

HOLMLIA: Natt til torsdag gikk innbruddsalarmen hos Joker i Hallagerbakken på Holmlia. Inngangspartiet var ødelagt.

Totalskadet bil

RYEN: Natt til torsdag ble det meldt om bilbrann på Ryen. Kjøretøyet sto utenfor Møller bil. Den var fullstendig utbrent da nødetatene kom til stedet.

Hadde ikke norsk førerkort

HAUKETO: Natt til torsdag stoppet politiet en bil på Hauketo. Bakgrunnen var at den manglet sidespeil.

Det viste seg at den pakistanske sjåføren ikke hadde norsk førerkort, men kjørt med et fra hjemlandet siden 2010.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere