*Nettavisen* Nyheter.

Syvende strake tap for MS

Bestemann: MS´ sin bestemann, Martin Wavik Ytterstad, ble meget fortjent kåret til sitt lags beste spiller mot Vålerenga. Foto: Thomas Granerød

Manglerud Star tapte for Vålerenga lørdag - og har ikke vunnet en kamp på en måned.

Manglerud: – Det er viktig at vi ikke graver oss ned nå, sier Martin Wavik Ytterstad bare minutter etter 2-5 tapet for Vålerenga.

Luke opp til Stjernen

Men, det er nok ikke like enkelt å gå på tap etter tap - særlig ikke når det nå har blitt en liten luke opp til Stjernen som per tiden innehar den siste sluttspillsplassen.

– Vi skal ta igjen Stjernen på tabellen. Jeg synes bestemt at vi er et bedre lag enn både dem og Rosenborg - og vi har i hvert fall høyere ambisjoner for sesongen enn det 9. plassen på tabellen nå tilsier, fortsetter Ytterstad, som ble valgt til sitt lags beste spiller mot Vålerenga - forøvrig første gangen på hans tre sesonger i MS.

Effektive gjester

I lørdagens oppgjør, foran stusselige 220 tilskuere, viste Vålerenga tydelig hvem som er best i byen - spesielt i de to første periodene, deretter la laget seg bakpå og tillot vertskapet å vinne perioden med 1-0.

– Den siste perioden skal vi ta med oss videre. Det er nemlig viktig å fokusere på de positive tingene og avslutningen mot Vålerenga var absolutt positiv for vår del, fortsetter Ytterstad og legger raskt til.

– Vålerenga er meget effektive i starten, mens vi misbruker våre sjanser. Det er litt slik vi har stått frem denne sesongen dessverre, men som nevnt, vi får ta med oss det positive fra denne kampen og overføre det til neste oppgjør som er borte mot Storhamar, et lag vi slo sist vi møttes, avslutter Ytterstad med et aldri så lite smil om munnen.

Med tapet for Vålerenga ligger Manglerud Star på den nevnte 9. plassen på tabellen - 10 poeng og en kamp mer spilt enn antatt fortapte Frisk Asker og seks poeng opp til Stjernen på trygg plass, men med en kamp mer spilt enn Stjernen.

Det er ergo duket for en meget spennende siste halvdel av årets seriespill for Manglerud Star - og alt annet enn en sluttspillsplass ved veis ende vil være en gedigen nedtur for Manglerud-klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.