RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

T-bane-trengsel-tiltak


Oslo T-banedrift har satt opp to ekstra tog i helgene mellom Majorstuen og Frognerseteren. Foto: Alexander Synstad
Oslo T-banedrift har satt opp to ekstra tog i helgene mellom Majorstuen og Frognerseteren. Foto: Alexander Synstad
Når det er så flott vær, må folk få muligheten til å komme seg ut, sier Informasjonssjef i Oslo T-banedrift, Bjørn Rydmark.

FROGNERSETERBANEN: På grunn av ekstra trengsel med skigåere og akere på t-banen forrige helg, har Oslo T-banedrift besluttet å sette inn ekstra tog på Frognerseterbanen.

To ekstra tog

Hver lørdag og søndag mellom klokken 10.00 og 16.00, skal det kontinuerlig gå to ekstra tog mellom Frognerseteren og Majorstuen.

Ekstratiltakene ble satt i gang på lørdag, og så langt har det hjulpet godt på t-banetrengselen, skal vi tro Informasjonssjef i Oslo T-banedrift, Bjørn Rydmark.

Når jeg leser journalene, virker det som at dette har gått som håpet. Det var veldig trangt på Midtstuen stasjon på lørdag rundt klokken 11.00, men bortsett fra dette virker det som at alle passasjerene har kommet med, sier Bjørn Rydmark til Akersposten.no.

Kom ikke med

Forrige helg var det så mange skiturister og akere som valgte kollektivt at mange av passasjerene ikke kom seg med t-banen, men ble stående på stasjonen og vente.

Vi kan ikke ha det sånn. Når det er så flott vær, må folk ha muligheten til å komme seg ut, sier Rydmark.

De ekstra togene vil gå hver lørdag og søndag så lenge det er behov.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere