RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

T-banen går som normalt igjen

Tusenvis av passasjerer må belage seg på en strabasiøs reise i formiddag. T-banen står!

JERNBANETORGET: T-banetrafikken er i gang igjen, etter at en kabelbrann førte til full stans i trafikken torsdag formiddag.

– Et tog på vei østover havarerte inne i tunnelen, trolig på grunn av en kortslutning i strømavtakeren under togsettet, og det ble røykutvikling, opplyser Bjørn Rydmark, informasjonssjef i Oslo T-banedrift, til Dagbladet

Uhellet ble meldt inn klokka 0935. Men i 11-tiden gikk igjen togene som normalt, men med noen forsinkelser, i følge NTB.

Røykutviklingen skyldtes en kabelbrann som oppsto rundt klokka 09.40. Jernbanetorget stasjon ble umiddelbart evakuert og stengt.

Hendelsen førte også til at både Stortinget og Nationaltheatret t-banestasjoner ble stengt. Like etter klokka 11 meldte imidlertid Oslo t-banedrift at trafikken igjen gikk som normalt.

– Alle togene går nå som normalt. Det vil nok være litt uregelmessigheter den første halve timen, men det tar vi fort inn igjen, sier kommunikasjonssjef Bjørn Rydmark i Oslo t-banedrift til NTB.

TIPS OSS PÅ NETT@DITTOSLO.NO ELLER OSLOTIPS TIL 1932

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere