RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

t Fakta

Kunstsnøprosjektet i Lillomarka

n Kjelsås Idrettslag ved langrennsgruppa er initiativtaker til et kunstsnøprosjekt i Lillomarka. Laget foreslår at snøkanoner blir plassert på Bueskytterbanen i Solemskogen. Kanonene skal sørge for produksjon av nok snø til langrennsløyper - fra de første kuldegradene kommer til høsten og over til neste års vår. Kunstsnøløypene er planlagt å strekke seg fra Solemskogen og over mot Grorud og Ammerud, og prosjektet har blitt presentert i media som "Norges lengste kunstsnøløype".
n Kunstsnøprosjektet ligger til utredning hos en prosjektgruppe, med representanter fra blant annet Friluftsetaten, Kjelsås IL og Friluftsrådet. Utredningsgruppen skal se på eventuelle snøproduksjonsanlegg ved enten Langsetløkka, eller ved Linderudkollen og området rundt. Forslaget gruppen kommer frem til skal ut på høring til berørte parter.
n Mange beboere på Solemskogen er kritiske til utbyggingen. Av de nærmeste naboene til banen - i alt 33 personer - har alle utenom én skrevet under på et protestskriv mot kanonene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere