RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

... da bli den så glad. ARKIVFOTO: Marianne Holøien
... da bli den så glad. ARKIVFOTO: Marianne Holøien

Ta med hunden din på Oslo-ferie!

Ferien er unnagjort for mange. De fleste hundeeiere må dermed nøye seg med mindre utflukter i augustvarmen. Hva med å ta med hunden din på en oppdagelsestur i Oslo?

OSLO: Det er mange valgmuligheter for deg og hunden din i sommervarmen, minner Anne Myklebust i Norsk Kennel Klub oss om. Dette gjelder særlig om man ønsker å nyte været utendørs.

Del på Facebook

– Man kan besøke byens mange parker og friområder, bade og grille på en av øyene, overnatte i telt i nærliggende friluftsområder. Eller kanskje bare nyte folkelivet i gatene? foreslår hun.

Kulturelle attraksjoner

Som kjent kan det være en utfordring å ta med seg hund innendørs i offentlige bygninger. Museer tillater derfor heller ikke hund innendørs.

Men fortvil ikke, om du tørster etter kulturelle innslag!

– Norsk Folkemuseum er blant annet fint tilrettelagt. Hundene kan ikke komme inn i husene, men gangveiene og grøntarealene er utmerkede alternativer for spaserturer med hund. Og best av alt er det at hunden har gratis adgang, sier Anne Myklebust.

Passer hunden

Norges Hjemmefrontmuseum kan hundeeiere også trygt besøke. Her passer faktisk dyreglade resepsjonister hunden!

Hunder er i tillegg velkomne på utearealene og taket på Operaen.

– Uansett om du planlegger å tilbringe de resterende sommerdagene innendørs eller i naturen finnes det mange fine alternativer for byboere – så nyt august i byen med firbent selskap! sier Myklebust.

HVA ER DITT BESTE TIPS TIL AKTIVITET MED HUNDEN I SOMMER-OSLO? Skriv i kommentarfeltet under!
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere