RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ta vare på Alna!

Vedlikeholdet av Oslo har endelig kommet på dagsorden. Men selv om områdene rundt Øvre Karl Johan og Torggata er i ferd med å bli representative for byen vår, betyr det slett ikke at Oslo er en skinnende by. Det gjenstår svært mye, ikke minst ute i bydelene, der folk bor og lever. Mange av oss møter jevnlig synet av søppel langs Alna, ved T-bane stasjoner, langs fortau og veier i våre boligområder. Ingen av oss ønsker at det skal se slik ut, derfor er det viktig at bydelene selv får styring over sitt nærmiljø.
Det er dyrt å være fattig, det er ikke alltid man har råd til vedlikehold. Men Oslo er ikke lenger en fattig by. Bare etter regjeringsskiftet i 2005 har kommunen fått over en milliard i varige, årlige merinntekter, i tillegg til ekstraordinære skatteinntekter på godt over 700 millioner kroner. Da har vi råd til ikke bare å rense Frognerelven, men også starte opprustningen av møteplasser i alle bydeler. Oslo er en storby, men alle vi som bor her lever i et lokalsamfunn. Vi vet selv hvor det står verst til i våre bydeler, og hva som kan vente til neste år. Senterpartiet mener at bydelene selv må få prioritere og fordele vedlikeholdsmidlene! Med direktevalget av bydelsutvalg bør det følge mer makt, mer ansvar og mer penger å fordele. Det er et Senterpartiets fremste valgløfter til osloboerne i 2007!

Inger Lovise Masternes
BU-kandidat for Senterpartiet i Alna
Lars Rottem Krangnes
Bystyrekandidat for Senterpartiet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere