*Nettavisen* Nyheter.

Tabbekjøp av svenskene i Kollen

Det svenske skiforbundet ville ta med sponsorer på langrenn i Kollen. Problemet var bare at de rådyre VIP-billettene de kjøpte var til kvinnenes hopprenn. Nå prøver de å få solgt billettene på finn.no.

HOLMENKOLLEN: Svenskene skulle skaffe attraktive VIP-billetter til VM-turer for forbundets sponsorer. Men da billettene skulle bestilles, gikk det i surr for søta bror, skriver VG i dag.

– Vi gjorde en liten tabbe

– Vi gjorde en liten tabbe og bestilte feil. Vi jobber med langrennsturer, og dette er billetter til damenes hopprenn, sier Hallstensson, til avisa.

Forbundet forsøker nå å kvitte seg med billettene på finn.no, etter først å ha prøvd å selge dem internt. Der var det riktignok ingen som ville ha dem.

I annonsen på finn reklameres det med bilde av Holmenkollen – mens billettene gjelder for Midtstubakken.

Svenskene tror de blir kvitt billettene

Totalt skal svenskene ha kjøpt omtrent 50 VIP-billetter til den nette sum av 115.000 norske kroner til kvinnenes hopprenn i Midtstubakken 25. februar.

Prisen for én VIP-billett er 1890 kroner pluss moms og avgifter. Svenskene selger dem videre uten fortjeneste til 2300 kroner.

Svenskene har ikke mye å fare med i hoppbakkene om dagen – verken for kvinner eller menn, og de kommer ikke til å ha gjester på VIP-tribunen i disse øvelsene.

– Vi har jo turer til alt av langrenn, men det blir nok ikke noe arrangert til hoppingen, sier Hallstensson, som sier til VG at han er optimistisk med tanke på å bli kvitt billettene.

– Det virker som om vi blir kvitt dem, sier svensken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.