RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tabbekjøp av svenskene i Kollen

Det svenske skiforbundet ville ta med sponsorer på langrenn i Kollen. Problemet var bare at de rådyre VIP-billettene de kjøpte var til kvinnenes hopprenn. Nå prøver de å få solgt billettene på finn.no.

HOLMENKOLLEN: Svenskene skulle skaffe attraktive VIP-billetter til VM-turer for forbundets sponsorer. Men da billettene skulle bestilles, gikk det i surr for søta bror, skriver VG i dag.

– Vi gjorde en liten tabbe

– Vi gjorde en liten tabbe og bestilte feil. Vi jobber med langrennsturer, og dette er billetter til damenes hopprenn, sier Hallstensson, til avisa.

Forbundet forsøker nå å kvitte seg med billettene på finn.no, etter først å ha prøvd å selge dem internt. Der var det riktignok ingen som ville ha dem.

I annonsen på finn reklameres det med bilde av Holmenkollen – mens billettene gjelder for Midtstubakken.

Svenskene tror de blir kvitt billettene

Totalt skal svenskene ha kjøpt omtrent 50 VIP-billetter til den nette sum av 115.000 norske kroner til kvinnenes hopprenn i Midtstubakken 25. februar.

Prisen for én VIP-billett er 1890 kroner pluss moms og avgifter. Svenskene selger dem videre uten fortjeneste til 2300 kroner.

Svenskene har ikke mye å fare med i hoppbakkene om dagen – verken for kvinner eller menn, og de kommer ikke til å ha gjester på VIP-tribunen i disse øvelsene.

– Vi har jo turer til alt av langrenn, men det blir nok ikke noe arrangert til hoppingen, sier Hallstensson, som sier til VG at han er optimistisk med tanke på å bli kvitt billettene.

– Det virker som om vi blir kvitt dem, sier svensken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere