RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tafatt av MS

Manglerud Star hadde ikke mye å by på i serieåpninga mot Grüner.

Grünerhallen: Manglerud Star ledet 1-0 etter 1. periode, men da var det slutt. Grüner satte opp tempoet og knuste MS til slutt 5-2. Rune Wats Sundeng er skuffet.

Dette er for dårlig. Vi må virkelig heve oss, sier han etter matchen.

Startet bra

Kampen startet bra for MS sin del. Grüner rotet bort hele 1. periode med å sitte i utvisningsboksen, og Manglerud Star tok ledelsen 1-0 ved Philip Jäger etter 8.29. Dessuten hadde de to stolpeskudd uten at det ga uttelling i målprotokollen. Sjansestatistikken etter en periode var 14-9 i favør MS. De to påfølgende periodene var imidlertid helt og holdent Grüner sine. De vant 2. periode 3-1 og 3. periode 2-0 og dermed også kampen. Grüners Tom-Ivar Thompson var den store forskjellen med en scoring og tre assist. Mens MS slutter å gå på skøyter og slutter å vinne pucker. De hadde likevel en liten opptur mot slutten av 2. periode hvor de reduserer til 3-2 etter glimrende power-play. Det holdt ikke ut og MS virket i det hele tatt nokså tafatte i årets serieåpning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere