*Nettavisen* Nyheter.

Tagger knivstakk butikkeier

Janne Stømner ved Sentrum politistasjon forteller at taggeren er kjenning av politiet.

20-åringen ble tatt for tagging. Da trakk han kniv og stakk butikkeieren flere ganger. Nå er tagger-kjenningen tatt av politiet.

Politiet forteller at de, etter signalement og godt kjennskap til miljøet, har tatt personen.

- Vi fikk dessuten en del tips i saken og mannen er en kjenning av politiet. Han er tatt for tagging tidligere, sier Janne Stømner ved Sentrum politistasjon. Taggeren ble pågrepet nesten en måned etter ugjerningen og har tilstått overfor politiet at det var han som stakk butikkeieren.

- Han fortalte at han ble redd og derfor stakk mannnen. 20-åringen har tilstått knivstikkingen, men nekter for at han tagget i forkant av dramaet, sier Stømner.

Flere tilstede

Det var 8. august i år at eieren av Rubber Soul ble oppringt av en kamerat, som fortalte at noen tagget ved butikken hans. Han drar til Møllergata, der butikken ligger, og finner to gutter som tagger. I følge politiet tar butikkeieren tak i en av guttene og rister ham, tar av han caps'en og spør hva han driver med. Da trekker 20-åringen kniven og stikker mannen først i skulderen og så i hoften.

- Kniven treffer en pulsåre og det var mye blod. Uten rask behandling kunne fornærmede falt død om, sier Stømner.

Taggeren er siktet for legemsbeskadigelse med kniv, en forbrytelse med strafferamme inntil tre år. Etter forholdene er det bra med fornærmede.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag