Tagget politibil

 

 

Mens politiet var opptatt med å forhindre en slosskamp, så to personer sitt snitt til å tagge politibilen. Dermed endte det i arresten. Les politiloggen her.

Forsøk på ran

OSLO: Tidlig på kvelden fredag ringte en kvinne til politiet og fortalte at hun var blitt kontaktet på gaten av en ung gutt, som spurte om hun hadde noen penger, noe hun benektet. Da dukket det opp en person til og han viftet litt med en kniv, og melder oppfattet det hele som et forsøk på ran.

Hun gikk bare fra stedet, men ga god beskrivelse på de to guttene. Det skulle være to gutter med asiatisk utseende på under 18 år. Noe senere ble to personer som passet til signalementet pågrepet like ved. Det var to gutter på hhv 15 og 16 år. Begge ble kjørt politiarresten, og blir anmeldt for forsøk på ran.

Fraranet mobiltelefon og penger

Kl. 00.17 lørdag ringte en fornærmet til politiet og fortalte at han var ranet nederst i Karl Johans gate. Det var tre personer med afrikansk utseende som utførte dette. Lite signalement, kun mørke klær og en caps. Ranerne med seg en mobiltelefon og ca. 700 kroner. De forsøkte å få med seg mer, melder forhindret det. Politiet kjørte litt rundt med fornærmede, men ingen gjerningsmenn ble pågrepet.

Slagsmål i Møllergata - fire pågrepet

OSLO SENTRUM: Kl. 03.17 lørdag morgen kom politipatrulje over et slagsmål i Møllergata 32 og fikk fort kontroll på to personer, men det utviklet seg, og patruljen måtte ha bistand av et par patruljer til. Slagsmålet hadde resultert i en knust rute på 2 X 2 meter. Mens dette pågikk ble det tagget på politibilene. to personer ble pågrepet for dette også, så til samme fire personer pågrepet..

Trafikkulykke - førerkort beslaglagt

OSLO SENTRUM: Kl. 03.28 søndag morgen fikk politiet melding om en person som var påkjørt i Kongens gate. Det var en drosje som hadde kjørt på fornærmede - en mann på 26 år som fikk et brudd i ankelen. Fører av drosjen ble fratatt førerkortet på stedet.

Tyv pågrepet

OSLO SENTRUM: Kl. 03.43 fikk en politipatrulje henvendelse fra en person som sa han var fratatt mobiltelefonen og en del betalingskort. Dette hadde skjedd i Dronningens gate ved Karl Johans gate. Patruljen fikk påvist en av dem som utførte tyveriet; en mann på 21 år som ble pågrepet og kjørt i politiarrest. Fornærmede fikk tilbake sin telefon og de fleste kortene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag