RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tagging på internett

Nå trenger du ikke lenger oppsøke en politistasjon for å anmelde tagging på husveggen din.

OSLO ØST: Anmeldelse kan nå gjøres raskt og enkelt på www.stopptagging.no. Har du forhold du ønsker å anmelde, går du bare inn på nettstedet, klikker på "Anmeld tagging" og fyller ut det elektroniske skjemaet. Det viktigste tiltaket du kan gjøre for å bekjempe tagging på din egen husvegg, er å få gårdeieren eller formannen i borettslaget til å melde gården på Oslo kommunes Stopp Tagging Ordning. Denne ordningen har gitt svært gode resultater der den er innført.
I enkelte bydeler er taggingen nesten halvert. Jo flere gårder som deltar i ordningen, desto mer effektiv blir den, skriver Bydel Grunerløkka på sin hjemmeside. "Stopp Tagging Ordningen" er et tilbud til gårdeiere, borettslag, sameier og andre som ønsker effektiv og kontinuerlig fjerning av tagging på gårdens fasader. Tilbudet gjelder foreløpig i følgende bydeler: Alna, Frogner, Gamle Oslo, Grünerløkka, Nordstrand, Sagene,St. Hanshaugen (inkl. området Sentrum) Ullern og Vestre Aker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere