RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tåka dempet ikke stemningen

Da Oslo-jenta Astrid Uhrenholdt Jacobsen spurtet inn til bronsemedalje på lagsprinten kokte det på tribunen i Holmenkollen.

HOLMENKOLLEN: Verken tåke eller svensk seier så ut til å legge noen som helst demper på stemningen i Holmenkollen onsdag.

For på tross av varsler om sol og påskestemning, lå tåka tett over Kollen onsdag. Faktisk så tett at enkelte valgte forlate arenaen og i steden stille seg opp foran storskjermen på VM-haugen.

Likevel var stemningen storveis da Astrid Uhrenholdt Jacobsen sikret Oslos andre medalje i mesterskapet. Jacobsen gikk siste etappe i lagsprinten og sikret bronsemedaljen etter en nervepirrende finale, som til slutt endte med nordisk topp tre.

ASTRID UHRENHOLDT JACOBSEN: - Jeg har aldri hørt så mange rope navnet mitt

LES ALT OM SKI-VM I HOLMENKOLLEN HER

Jacobsen og lagvenninne Maiken Caspersen Falla sikret til slutt bronsemedaljen etter Sverige, som tok gull og Finland som tok sølvet. Jacobsen, som går for Heming og har Holmenkollen som hjemmearene var storfornøyd med stemningen i Kollen.

– Jeg har aldri hørt så mange rope navnet mitt, sa Uhrenholdt Jacobsen til dittOslo etter løpet.

LES ALT OM SKI-VM I HOLMENKOLLEN HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere