Taket skal tettes

Taket skal gjennom en utbedring når våren nærmer seg. Derpå er det gymsalen sin tur, og Idrettsetaten lover å være raskt på banen.

ROMSÅS: Idrettsetaten er klar over situasjonen og skadene lekkasjene har ført til.

- Det er sameiet for Romsås senter som er ansvarlige for å utbedre taket og stoppe lekkasjen. Når taket over gymsalen og badet er tett, kan etaten starte med sine utbedringer innvendig, sier Jan Zander i Idrettsetaten.

Venter på tett tak

Forutsetningen for at etaten skal kunne utbedre de innvendige skadene og reåpne gymsalen er et tett og lekkasjefritt taket. Zander forteller at etaten kan komme raskt på banen med sitt arbeid, når sameiet har gjort sitt.

- Da kan vi se nærmere på skadene inne i gymsalen og utbedre dette. Vi er klar over at Romsås IL venter på å få gymsalen åpnet og dette har vi fremmet i møter med sameiet., sier Zander.

Idrettsetaten har hatt en tilstandsanalyse av gymaslen og er klar over at lekkasjen har gjort stor skade, blant annet på det elektriske anlegget.

Utbedres snart

Romsås senter sliter med vannlekkasje flere steder.

Basale AS som har seksjonsansvar på senteret har hatt anbudsrunde.

- Taket skal repareres så fort det lar seg gjøre, men vi må vente til det meste av snøen er borte, sier teknisk forvalter ved Basale, Lasse Olstad.

Taket skal tettes flere steder, deriblant taket over badet og gymsalen skal tettes.

Avgjørelsen fra styret etter anbudsrunden og detaljer omkring offentlig anskaffelse er det som gjenstår.

- Vi ønsker å starte med reparasjonene så fort vi kan, sier Olstad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.