RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takk for denne gang

I ukene like innunder jul gikk vi til juletreselgerne for å finne en fin busk å pynte. Nå er det takk for denne gang. Du grønn glitrende har blitt du nåleløse brune.

Over alt: Mens julestjerner fremdeles er friske i fargene, begynner treet å vise tegn på at det ikke trives så veldig godt innendørs. Det har båret lys, kuler og glitter. Men nå kjemper det for å holde på nålene, og om kort tid blir det sendt på dør.

Det stadig tilbakevennende problem er imidlertid - hvor skal vi gjøre av den pjuskete busken?

Det er jo ikke mye pent når det ligger i bakgården eller ute på plenen.

Det burde ikke være vanskeligere å kjøre det til et dertil egnet kastested enn det var å få det fra juleterselgeren og hjem. Men slik er det altså ikke.

De som fulgte med på Renovsjonsetatens annonser lik før jul, vet at kastestedet ikke er langt unna. For i år vil søppelbilene kjøre rundt og hente. Det er bare å få de sprikende grenene på de brune stammene til det nærmeste oppsamlingssted. Det er ikke langt fra stuedøren din.

Annonsene fortalte både om hvilken dag bilen kommer, hvor den stopper og til hvilket tidspunkt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere