*Nettavisen* Nyheter.

Takk for innsatsen!

Bydelsdirektør Turid Glærum hadde torsdag sin siste BU-dag, og da ble hun takket for innsatsen av både lederen for utvalget, Nadeem Butt (bildet) og mange av de andre lokalpolitikerne.

Om Turid Glærum ikke har klart å få Søndre Nordstrands bydelsøkonomi vel i havn, ble hun torsdag takket og rost for sin innsats.

SØNDRE NORDSTRAND: Vi har nok av utfordringer, og det var derfor trist å høre at du vil gå av. For om det ikke går så bra for oss, har du gjort en god jobb, sa BU-leder Nadeem Butt da han torsdag kveld sammen med resten av bydelsutvalget tok avskjed med bydelsdirektøren.

Om de ofte ikke var like gode, så fikk vi alltid dine signaler, du holdt oss orientert og du advarte oss. Du er en sterk kvinne som ikke har sutret og klagd selv om jobben har vært vanskelig. Og for meg opplevdes det som du trivdes på jobben selv om det både kunne være vanskelig og tungt.

Videre vil jeg si at om du var bekymret for underskudd, har du alltid vært opptatt av befolkningen og fått oss til å dekke opp for de lovpålagte forpliktelser. Ofte har det vært en vanskelig balansegang, og selv om vi nå har rekordunderskudd, har det aldri vært noen misnøye fra bydelsutvalget. Vi har samarbeidet, du har vært omgjengelig, du har svart på våre spørsmål og ikke minst har du fått en god attest fra fagforeningene.

Selv om vi ikke liker det, må jeg si det står respekt av det du nå har gjort. Du overlater til andre der du selv sier at du ikke klarer å komme i mål.

På vegne av bydelsutvalget takker jeg for samarbeidet og håper du nå kan få noen gode dager før du får en ny jobb. For du tar helt sikkert nye utfordringer

Ærefrykt

Takk for de pene ord, sa Turid Glærum til Butt.

Jeg kom hit til bydelen med ærefrykt. Jeg visste det ville bli langt vanskeligere oppgaver enn de jeg tidligere fikk på Nordstrand og Lambertseter. Her var en mye større bydel, sammensetningen er ulik alle andre bydeler og her var en mye vanskeligere økonomi.

Å være bydelsdirektør er en oppgave som er kjempestor, og kanskje størst her på Søndre Nordstrand hvor befolkningssammensetningen er så variert. Dette har på en måte vært som et sterkt krydder.

Fire og et halvt år har gått siden Turid Glærum kom til Søndre Nordstrand. Da ble hun møtt av en veteran som BU-leder, nemlig Thorbjørn Hansen. Han tok imot henne og øste av sin lokalkunnskap.

Så fikk vi Nadeem Butt som hadde en helt annen bakgrunn

Jeg har lært utrolig mye, og jeg skulle gjerne takk hver enkelt av de mange medarbeiderne jeg har hatt i denne bydelen. Dere tar utfordringer på strak arm. Og det vil jeg si til dere i bydelsutvalget, skryt av alle de som har sin jobb i Bydel Søndre Nordstrand. De gjør en stor innsats, og trenger å få høre det.

Dermed takket den avtroppende bydelsdirektøren for seg, og fikk med seg både blomster, gave og varme ord fra nær sagt alle i bydelsutvalget.

Vi har hatt flere bydelsdirektører, men du har vært den beste, sa Arild Andersson.

Annonsebilag