RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takk for oppholdet

Undertegnede Gro og Cato Seland, vil gjerne få takke for mor/sviger mor sitt opphold på Kantarellen Bo-og servicesenter.

Mor/sviger mor var der totalt i ca 4 år, og avgikk ved døden den 06.12.2006, etter at hennes helsetilstand stadig forverret seg, viste betjening og ledelse seg fra sine beste og kvalitets messige sider.

Den behandling og empati som ble utvist må man virkelig ta av seg hatten for, de gjorde hele tiden det beste for denne meget syke pasienten, og stilte alltid opp, også for oss som pårørende.

Innenfor disse kretser viser man som oftest bare til kritikkverdige forhold, både for pasient og pårørende, men dette har denne etat motbevist til fulle.

Vi vil gjerne få takke for denne tid, og håper at andre vil gjøre det samme som opplever denne flotte og menneskeverdige omsorg.

En spesiell takk til følgende pleiere som utmerket seg på avdeling B;Gro, Berit, Ruth, Merethe, Ragnhild, Ole Jonny, Magnus, Alena og Marion, og alle de andre som også gjorde sin jobb, med stor omsorg og høy servicegrad.

Denne takk går også til ledelsen av denne avdeling, og ved ansvarlige sykepleiere, som også skal ha stor tak for utvist forståelse, og evne til og sette seg inn i vanskelige situasjoner, når man mister en av sine nærmeste.

Hjertelig tusen takk.

Gro og Cato Seland

Lambertseter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere