*Nettavisen* Nyheter.

Takk til alle Lyn-fans

Helgen er rett rundt hjørnet, og i Joachims verden betyr det bare én ting, nemlig at fotballhatten settes godt på plass på hodet. Forrige helg fortsatte Leeds den gode formen og knuste småfolket fra Swindon i fillebiter på bortebane. På Anfield fikk scouserne endelig noe å juble for da Rafa Benitez feiret sin største dag som manager, da storebror ble beseiret med 2-1. Hadde jeg holdt med Liverpool, ville jeg smattet lenge på denne karamellen for det blir garantert lenge til det skjer igjen.

Nok om helgen som var, nå er det på tide å vende blikket på mot det som skal skje de neste dagene. Søndag klokken seks spiller Lyn hjemme mot Molde på Ullevaal Stadion, og for oss blir dette litt vinn eller forsvinn med tanke på medaljekampen. Personlig tror jeg gutta er knallsugne på å hevne tapet i kvartfinalen i cupen, derfor bør dette blir en grei trepoenger.

Ikke minst er jeg sikker på at vi kommer til å få en fenomenal støtte fra tribunen. Forrige torsdag arrangerte vi et åpent møte med fansen, og ikke færre enn 140 stykker møtte opp for å diskutere Lyn med ledelsen. Da Paul Obiefule ble ropt opp, reiste alle seg og ga han en klappsalve som bare er en stjerne verdig. Akkurat da gikk det kaldt nedover ryggen på meg, og igjen fikk jeg en bekreftelse på at det er mange som bryr seg om klubben vår.

På det åpne møtet benyttet fansen sjansen til å takke ledelsen for at man har stått rakrygget gjennom turbulensen klubben har vært igjennom, noe vi satte satt pris på. Men jeg synes også dere fortjenere en stor takk. Jeg skjønner, bedre enn sikkert mange tror, hvor tøft det har vært å være Lyn-supporter de siste månedene. Avisene har flommet over av dritt mot klubben, og mannen i gata har konkluderte med at Lyn er en saga blott.

Da er det intet mindre en formidabelt å ha gode supportere å lene seg på, gode supportere å diskutere med, gode supportere som gir deg huden full hvis man ikke gjør jobben sin, gode supportere som starter innsamlingsaksjon, gode supportere som sender en hyggelig sms, og ikke minst gode supportere som forsvarer klubbens navn i tykt og tynt.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Ja, det har vært mye turbulens rundt klubben, men dette kommer vi garantert til å komme styrket ut av.

Til alle Lyn-fans som leser dette, og som har hevet Lyn-fanen enda høyere i den turbulente tiden vil jeg bare si én ting:

Tusen millioner takk for støtten. Det betyr mer enn dere aner for alle som jobber i klubben, enten det er Erik Langerud eller gutta som jobber frivillig.

Håper å se dere på Ullevaal på søndag.

Ha en fortreffelig helg.Joachim Westher Andersn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.