RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takk, Younas!

nnDet er en stor glede for Lokalavisen å kunne overrekke prisen Årets Navn 2009 til Younas Mohammad-Roe. Vi er så stolte over å ha en fyr som ham i nærmiljøet vårt.

Responsen fra ungdommer i Oslo har vært overveldende. Her er et medmenneske som har satt spor, som har vært tilstede i unge folks liv. Det er vi ham takknemmelig for.

nnKåring av tittelen Årets Navn er like spennende hvert år. Det gir leserne våre muligheten til å nominere folk de selv synes har bidratt til et positivt nærmiljø. De fire kandidatene som ble nominert av våre lesere favnet bredt: Leder av St. Hanshaugen eldreråd Ivar Børsheim fikk mange stemmer for sitt engasjement, trenerkoordiantor for Frigg David Brocken for sin tilstedeværelse og motivasjon for unge Frigg-sjeler, Siv Janna Glømmi - leder for Hamna fritidsklubb - for å positivt virke inn på en hel generasjon ungdommer i Majorstuen- området. Dette er mennesker som kanskje ikke du eller jeg kjente fra før av- men som har en enorm kontaktflate og et stort nettverk. De kjenner pulsen på et miljø- flere miljøer som det ikke er alle gitt å kjenne.

nnLokalvisen benytter anledningen til å takke dere som er tilstede for hverandre, de som dere kjenner godt eller de som dere bare kjenner litt. For de aller fleste handler det å leve om å være tilstede for sine medmennesker. Det er i alle fall sånn vi gjerne vil det skal være. Kan hende de fire nom inerte kandidatene ikke har gjort noe annet enn å følge sitt hjerte- gjort det eneste som føles riktig: Fordelen er at det drypper på mange.

nn Younas Mohammad-Roe var rørt da vi traff ham mandag denne uken. Han var rørt, stolt og glad over jobben han har utført som utekontakt i Bydel St. Hanshaugen. Han var ute på ettermiddager og kvelder og traff unge der vi andre ikke nødvendigvis er. Det handler om å se hverandre og å bli sett. Nærmiljøet vårt har sett Younas Mohammad- Roe, slik han har sett hundrevis av unge i bydelen vår. Takk igjen, Younas. Det handler om å se hverandre, og å bli sett

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere