RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takker av etter "seks utrolige år"


Lyns infosjef heter ikke lenger Joachim Westher Andersen. Etter seks år gir han seg. Foto: Fredrik Eckhoff
Lyns infosjef heter ikke lenger Joachim Westher Andersen. Etter seks år gir han seg. Foto: Fredrik Eckhoff
Når Joachim Westher Andersen nå gir seg som infosjef i Lyn, er han slett ikke ferdig med sitt engasjement for klubben i sitt hjerte.

RØA/ULLEVÅL: Etter seks år har han bestemt seg for at nok er nok. Tiden som infosjef i Lyn er forbi.

Joachim har også de siste årene gledet lokalavisenes lesere med sine entusiastiske betrakninger i den faste Lyns Corner-spalten, som han nå gir seg med. Etter planen returnerer han til våre lesere som blogger på våre nettsider, og da har han varslet en mer direkte tone, i sin rolle som ivrig supporter!

Gode minner

Til Lyns egen nettside, Lyn.no, sier han blant annet dette i sitt avskjedsintervju:

– Beste minne er fra da jeg satt på en småfin restaurant i København i utdrikningslaget til en av mine bestekamerater samme dagen som Lyn slo Brann 6-0 på Ullevaal. Da reiste det seg 15 gutter opp og lærte denne restauranten en Lyn–sang eller fem. Til slutt fikk vi full applaus av hele restauranten, og vi fikk dobbelt grunn til å feire. Et magisk øyeblikk med mange gode barndomsvenner, som alle heier på Lyn, sier Joachim til Lyn.no.

Holder sitt løfte!

Røa-beboeren Joachim sa til Akersposten i november at den dagen han ga seg i Lyn, ville han melde seg som frivillig. Og han har ingen planer om å bryte dette løftet. Joachim ønsker å være aktiv i en ressursgruppe. Til Lyn.no sier han:

– Lyn kommer til å være avhengig av frivillige på et helt annet nivå, og jeg har stor motivasjon til å sitte som ansvarlig for en gruppe som skal hjelpe Lyn på mange områder, sier Joachim.

Les hele intervjuet med den avtroppende infosjefen på Lyn.no:
Joachim trer av

LES OGSÅ: – Jeg klarer å sove om natten

 

dgh

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere