RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takker og bukker for «redningspakke»


Ellen Wang og Linderud-Grei berget plassen i 1. divisjon ved å slå Vålerenga i høst. Nå kan groruddølene glede seg over økonomisk støtte fra NFF.
Ellen Wang og Linderud-Grei berget plassen i 1. divisjon ved å slå Vålerenga i høst. Nå kan groruddølene glede seg over økonomisk støtte fra NFF.
Linderud-Grei får sammen med kollegene i 1. divisjon etterlengtet økonomisk hjelp fra NFF i år.

RØDTVET: Vi er langt mer optimistiske nå. Dette er vi absolutt fornøyde med, selv om vi hadde håpet forbundet skulle dekket alle reiseutgiftene, sier leder Jan Erling Nilsen.

I forrige måned ble det kjent at Manglerud Star planla å trekke sitt lag fra spill i 1. divisjon neste år, og at også flere andre klubber hadde svært anstrengt økonomi. Da startet Norges Fotballforbund jobben med å lage en «krisepakke» til damelagene på nest øverste nivå.

På sponsorjakt

NFF bestemte å gå inn med flere millioner for å dekke mye av reisebudsjettene til klubbene. I tillegg forventer forbundet at klubbene stiller med 25 000 hver i egenkapital.

NFF kommer til å dekke flyturene våre, som trolig blir til fem bortekamper. I budsjettet vårt på 720 000 har vi regnet inn at pakken er verdt 150 000 kroner, men det er nok litt lavt, sier Nilsen.

Til tross for god økonomisk hjelp fra NFF, har fortsatt Linderud-Grei mye igjen før de er i mål med budsjettet.

Vi har rundt 50 000 i sponsorkroner, men håper å komme mye høyere enn det, sier Nilsen.

Stabæk på hugget

Ellers er det lite nytt med spillerstallen på nåværende tidspunkt, men leder Nilsen regner med ting kan skje i nær framtid.

Det er alltid slik at noen kommer og noen går. Uansett er det ingen krise hvis noen forsvinner, for de skal i så fall erstattes.

Uansett ser det ut til at de fleste av spillerne vil være med videre, men Line Hauge kan forsvinne fra groruddølene. Hun er i Stabæks søkelys.

Vi får uansett et bedre lag kommende sesong enn vi hadde i år, sier Jan Erling Nilsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere