*Nettavisen* Nyheter.

Takket for seg

Kjellaug Løken takket kolleger og familie samt alle som har deltatt i rusken da hun gikk av som ruskengeneral forrige uke.

Nordstrand-damen Kjellaug Løken var tydelig rørt da hun takket for seg etter ti år som ruskengeneral

Klikk på bildet for å forstørre.

Bestemor: Kjellaug og barnebarnet Line Kjølstad. Maleriet bak er av Line og heter Konfirmant. Foto: Arne Vidar Jenssen

NORDSTRAND/RÅDHUSET: Avskjeden med ruskengeneralen fant sted i Rådhusgalleriet forrige uke.

Engasjert

Flere av Rådhusets faste travere benyttet anledningen til å si noen ord. Deriblant den nye byråd for miljø- og samferdsel, Jøran Kallmyr, som poengterte at det var store sko Løken skulle fylle da hun tok over etter ruskens far, Boris Hansen.

Du er glødende engasjert, og du verden hvor mye Oslo by har fått tilbake, påpekte Kallmyr og nevnte en rekke prosjekter som Løken har ledet i løpet av den siste tiårsperioden, som gratis levering av hageavfall, superrusken og taggekampanjen.

Du har vist et stort personlig engasjement i forhold til tagging. Du har vært hjernen bak nulltoleranse mot tagging, og du har jobbet mye mot barn og unge, påpekte Kallmyr.

Ordfører Fabian Stang benyttet også anledningen til å si noen ord.

Jeg er glad du ikke var min mor med tanke på hvordan gutterommet mitt så ut, men jeg er glad for at du var mammaen til Rusken, sa ordføreren. Hovedpersonen selv var tydelig rørt da hun skulle takke alle rundt seg som har hjulpet henne i tiden som ruskengeneral.

Jeg har hatt ti flotte år i Rådhuset, og det er mange som fortjener en takk. Som ordfører og byrådsleder som alltid stiller opp. Jeg vil takke alle kolleger for hyggelig samarbeid og ikke minst til alle de som har rusket rundt i Oslo. Ingen nevnt, ingen glemt, men jeg kommer til å huske hver eneste en, sa Løken.

Nå er det Jan Hauger, også fra Nordstrand, som tar over roret. Med det har vårt distrikt fostret tre ruskengeneraler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag