RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takras fra trailer og bil mistet dør


 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Trailer-is knuste rute

ABILDSØ: Fredag ettermiddag kom det melding fra en bilist innover E6 i Follo. Vedkommende meldte at det raste is fra taket på en trailer. Da den store bilen ble stoppet ved Abildsø, kom det frem at isen hadde knust en rute på en personbil bak. Den 53 år gamle trailerføreren ble anmeldt for forholdet. Det ble ingen personskader.

Knuste bussrute

HOLMLIA: Fredag kveld ble det meldt om at noen hadde kastet steiner på en buss på broen over togstasjonen på Holmlia. Resultatet var at en bakrute ble knust.

Mistet bildør

HAUKETO: Noen biler er i svært dårlig forfatning. En slik kom politiet over på Ljabruveien ved Hauketo natt til lørdag. Da hadde en bil mistet en dør. Det ble skrevet mangellapp, og samtidig kunne politiet pågripe en etterlyst person.

Tatt med balltre og avbiter

RYEN: En observasjon person meldte natt til lørdag at tre personer lusket i området ved Møller Bil på Ryen. Tre karer på 20 og 21 år ble etter hvert pågrepet. De hadde både en jekk, balltre og en avbitertang. De tre hadde også en bil. Sjåføren hadde ikke gyldig førerkort, og han forsøkte seg på å oppgi falsk personalia. De tre er kjenninger av politiet, men ikke hjemmehørende i Oslo.

En til legevakten

BRYN: En person ble kjørt til slo kommunale legevakt etter at bilen han satt i ble påkjørt bakfra i påkjøringsfeltet til E6 ved Bryn senter. Viking måtte ta seg av en bil.

Fjernet skiltene

OPPSAL: Lørdag kveld kjørte en bil ned et gjerde i Kringkollen på Oppsal. Det ble observert at det like ble fjernet skiltene på bilen. Det var personer på stedet da politiet kom, men den formentlige fører skulle være borte.

Bilbrann

BOGERUD: Snaut to timer inn i søndagsnatten ble det meldt om at det brant i en bil ved Bogerud T-banestasjon. 13 minutter etter meldingen var brannen slukket. Den sto i Pål Bergs vei. Politiet hadde sporutgang i snøen fra der bilen sto, men disse ble borte.

Front kolliderte på broen

ABILDSØ: Flere meldte søndag morgen om at to biler hadde frontkolliderte på broen der Lambersteterveien går over E6 på Abildsø. En person stakk fra stedet. To personer på 19 og 21 år ble pågrepet. Begge er mistenkt for promillekjøring.

Innbrudd i velhuset

GODLIA: Søndag morgen ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i Golia Velhus. Flere dører var brutt opp. Det var tydelige spor i snøen som politiet kunne følge helt til Ulvenveien, men der var det for mange andre. Det er noe uklart hva som kan være stjålet.

Vinglete kjøring

E6/RYEN: Søndag kveld fikk politiet melding om svært vinglete kjøring av en bil innover E6 ved Ryen. Politiet tok opp ”jakten” og fikk stoppet den aktuelle bilen på Smedstad. Den 35 år gamle kvinelige sjåføren hadde ikke førerkort.

Stoppet tagging

RYEN: Søndag kveld oppdaget en observant person at flere personer var i ferd med å starte tagging på T-banevogner på Ryen. Da de forsto at de ble iakttatt, fikk de antakelig i dobbelt forstand kalde føtter og stakk av.

Innbrudd i barnehage

BOGERUD: Mandag morgen kom det melding om at det i løpet av helgen hadde vært innbrudd i Bogerudsletta barnehage. En dør var brutt opp og det var stjålet en mobiltelefon og datautstyr.

Innbrudd på dagsenter

LAMBERTSETER: Mandag morgen ble det meldt om at det i løpet av lørdag og søndag hadde vært innbrudd i Lambertseter dagsenter i Østerliveien. En rute var knust og tyven hadde bl.a. fått med seg mat.

Tatt for to bilinnbrudd

HOLMLIA: To ganger ble en mann tatt for bilinnbrudd i Ravnåsveien på Holmlia.

Første gang var mandag kveld. Da hadde en person som utga seg som vitne, at han hadde sett en bryte seg inn i en bil i Ravnåsveien. Det viste seg imidlertid at det ble funnet gjenstander som stammet fra bilen, og den pågrepne 31-åringen hadde vanskelig for å forklare hvordan han hadde noe med dette å gjøre.

Åtte timer senere kunne politiet igjen pågripe mannen i samme vei. Da hadde to handlekraftige karer lagt han i bakken etter at de hadde sett at han tuklet med en bil. Det viste seg at han hadde forsøkt seg på to biler.

Lagde kaos

BJØRNDAL: Krysset Ljabruveien/Slimeveien har en rekke ganger vært stedet der biler ikke har klart å stoppe for hverandre.  Mandag ettermiddag skjedde det igjen. En bilfører overholdt ikke vikeplikten, og dermed smalt det. Kollisjonen var så kraftig at begge bilene måtte fjernes av Viking, og dermed oppsto trafikk-kaos inntil krysset var ryddet. Det ble ingen personskader, men nok en gang ble det bevist hvor sårbar adkomsten til Bjørndal er med bare Slimeveien.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere