RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Talenter med hockeyhjerte

G12-laget til Furuset imponerte under helgens Star Cup.

MANGLERUD: I finalen mot Manglerud Star tapte Furuset med 4-1, men dette ødela likevel ikke helhetsinntrykket. Groruddalens iskrigere spilte god hockey helgen igjennom, og de imponerte med god spilleforståelse og høy lagmoral. Ifølge lagets trener, Jørgen Saltsten, har laget utviklet seg enormt den siste tiden.

Læringsvillige

De er ivrige alle sammen, og laget har hatt stor framgang hele sesongen, sier han fornøyd.
Jørgen Saltsten har hatt laget i to år. Han forteller at han er imponert over arbeidsinnsatsen til de ambisiøse unggutta.
Alle på laget er læringsvillige, og det trengs hvis man vil bli en god hockeyspiller. Vi har hatt en veldig fin helg, og jeg er veldig imponert over laget.

NHL

Anders Hoen Olafsen (12) forteller at det var surt å tape mot erkerivalen i finalen. Ifølge centeren, som for øvrig er nevøen til høydehopperen Steinar Hoen, vil Furuset komme sterkere tilbake.
Jeg vet at vi kan bedre enn dette. Vi skulle utlignet til 2-2, men i stedet ble det 3-1, og da var det kjørt, sier en Hoen Olafsen.
Hvor langt tror du selv at du kan nå med hockeyen?

Målet er NHL og laget, Dallas Stars, avslutter Anders Hoen Olafsen selvsikkert til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere