RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Talentfinalistene klare til dyst


Hannah Mjåvatn (t.v.) og Mona-Jeanette Berntsen, vinnerne av henholdsvis Dansefeber og So You Think You Can Dance Scandinavia, opptrer i pausen under talentfinalen. Foto: TV Norge
Hannah Mjåvatn (t.v.) og Mona-Jeanette Berntsen, vinnerne av henholdsvis Dansefeber og So You Think You Can Dance Scandinavia, opptrer i pausen under talentfinalen. Foto: TV Norge
De siste ukene har unge talenter fått vise seg frem på våre nettsider. Lørdag er det tid for den store finalen i «Nydalske Talenter».

OSLO: Det er talenter påmeldt innen alt fra musikk og dans, til fotballtriksing og poesi! sier Liv Husby, ansvarlig for konkurransen i Bydel Nordre Aker.

Flere unge talenter vil opptre i Studentenes Hus i Nydalsveien 15-17 lørdag klokken 15.00. Vi tok en prat med finalistene som allerede har blitt plukket ut.

Sangtalent fra Nordstrand

Blant finalistene er Helle Langmoen (14) fra Nordstrand, som skal synge Wild Horses av Natasha Beddingfield.

- Sangen jeg synger er min yndlingssang. Jeg elsker å synge, og har sunget så lenge jeg kan huske, forteller hun.

Nå ser hun fram til å vise fram talentet sitt på lørdag.

- Jeg tror det vil bli kjempegøy å være med på talentkonkurransen, og gleder meg skikkelig! sier hun.

Energi og bevegelser

Blant finalistene er hip hop-/ breakdansgruppen Element Soul Crew, som består av gutter og jenter fra Den Norske Balletthøyskolen (DNBS).

Vi trener hver dag, så vi gleder oss veldig, sier Thea Åretun Svensson. Vi satser ikke på å vinne, men vi synes det er veldig gøy at vi kom med til finalen i det hele tatt, sier hun.

De har allerede vært med på flere show, og lørdag vil seks av danserne opptre under finalen.

Vi begynte alle med ballett, men så utviklet det seg og vi ble mer interessert i hip hop og break. Det er mye energi, bevegelser, og muligheter for triks i break og hip hop, forklarer Thea.

Her kan du se alle de påmeldte til talentkonkurransen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere