Talentfull samling

Fritidsklubbene i bydel Alna inviterte til "Cabaret Versus Hip Hop" på Hellerud videregående skole sist helg. Ungdommene danset og sang på utmerket vis og de frammøtte var mildt sagt imponert over artisteriet.

TVEITA: Det omfattende arrangementet "Cabaret Versus Hip Hop" inneholdt 13 ulike numre og det gikk av stabelen både fredag og lørdag. Artistene som opptrådte var fra fritidsklubbene på Tveita, Trosterud, Lindeberg, Ellingsrud og Furuset. Showene som ble framført var satt sammen og regissert av ungdommer mellom 9 og 20 år. Disse ble igjen slått sammen til en enkelt forestilling som inneholdt alt fra dans og drama til rap og break.

Bra samhold

I følge lederen på Trosterud fritidsklubb, Inga-Lise Nilsen, har samarbeidsprosjektet vært en stor suksess fra dag en.
- Deltageren har vært veldig aktive, og de har moret seg hele veien, forteller hun.
- Hvorfor startet fritidsklubbene i bydel Alna dette prosjektet?

- Vi ville lage en scene der ungdommen kunne boltre seg fritt. Det er viktig å ha muligheten til å kunne opptre foran et publikum. For oss har det vært viktig å legge forholdene til rette for de unge, svarer Nilsen.
- Hvordan har samarbeidet mellom ungdommene vært?

- Det har gått veldig bra. De har stått sammen hele veien, og de har jobbet hardt. Alle har bidratt med kreativ tanker og meninger. Slikt varmer, avslutter hun til Lokalavisen Groruddalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.