Tam spillparodi

HAZARD-IØS: Humoren i Eat Lead: The return of Matt Hazard fungerer til tider, men man blir fort forsynt av den konstante selvironien og de billige spillreferansene.

HAZARD-IØS: Humoren i Eat Lead: The return of Matt Hazard fungerer til tider, men man blir fort forsynt av den konstante selvironien og de billige spillreferansene.

Parodi er en vanskelig øvelse. Også i spillverdenen.

 

 

 

 

SPILLVERKET.NO: Like sant som at historien om Matt Hazard akkurat har startet, er sannsynligheten for at vi snart vil se en brå slutt på reisen.

Spillet tøffer i vei lastet med humor, selvironi og kreative utfoldelser, men det skorter på skikkelig drivstoff, slik som en god handling, bra grafikk og spillbarhet.

Les også: Spis bly med Matt Hazard

Utilgivelig

Eat Lead: The Return of Matt Hazard er et tredjepersons actioneventyr der vi får stifte bekjentskap med Matt Hazard, en avdanket spillhelt som plutselig får sjansen til å spille i et moderne spill.

For 10 år siden ville spillet blitt mottatt med ovasjoner, men nå føles det som om toget har gått og Matt Hazard står igjen på perrongen.

For det er utilgivelig at et skytespill mangler slikt som gode skytescener, troverdige våpenlyder og fengende grafikk.

Niks online

En rask titt på nettet vil vise deg at det er blitt gjort et omfattende arbeid for å skape nettsider og historier rundt Matt Hazard, for å få ham til å fremstå som spillhelten som alle husker.

Med så mye fokus på nettpublisering er det merkelig at spillet kommer uten online-del.

Interessert i spill? Sjekk Spillverket.no

Venstrehåndsarbeid

Humoren i spillet fungerer til tider tålelig bra, men man blir fort mett på den konstante selvironien og de billige spillreferansene. Man kan i det hele tatt sette spørsmålstegn ved hva man har ønsket å oppnå ved å lage dette spillet.

Ja da, det er en parodi og tanken bak spillet er god. Til tider lar meg underholde, men det overskygger ikke det faktum at spillet som helhet stinker av venstrehåndsarbeid.

Jeg bare konkluderer med en strofe fra vår kjære helt:

–It's definitely not Hazard time

Les hele anmeldelsen av Eat Lead: The return of Matt Hazard på Spillverket.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.