*Nettavisen* Nyheter.

Tannlegevakta flytter

I 30 år har tannlegevakta holdt til i Kolstadgata på Tøyen, men om en måned er det slutt.

TØYEN: I midten av februar flytter nemlig spesialavdelingen, som tannlegevakta er en del av, til nye lokaler i Galleri Oslo. De får utvidet kapasiteten når de flytter inn i de ni nye behandlingsrommene i Schweigaards gate 6.
Vi har behov for en modernisering av klinikk og utstyr, og flyttingen er en fin anledning til å gjøre det. I tillegg får vi litt bedre kapasitet når vi flytter inn i nye lokaler, forteller Helge Bakkan, assisterende direktør i Tannhelsetjenesten Oslo KF.
Men allerede om fire dager flytter Tannhelsetjenesten inn i nye lokaler i Kjølberggata 31, i samme bygg som Hydro Texaco ved Tøyenkrysset. Der vil det bli en lokalklinikk som dekker behovet til pasientgruppene Tannhelsetjenesten har ansvar for i nærområdet.
Dette gjelder grupper som skoleelever, sykehjemsbeboere og psykisk utviklingshemmede, sier Bakkan.
Private Tøyen Tannlegevakt As etablerte seg i fjor i Kjølberggata 29 B. Helge Bakkan understreker at disse ikke har noen tilknytning til den kommunale tannlegevakta.
Noen som skal til den nye tannklinikken i Kjølberggata 31 vil nok gå feil i starten. Vi skal sette opp skilting, og det private tilbudet i nr. 31 har altså ingen ting med oss å gjøre, understreker Bakkan, som likevel forstår at ting kan forveksles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.