RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tannlegevakta flytter

I 30 år har tannlegevakta holdt til i Kolstadgata på Tøyen, men om en måned er det slutt.

TØYEN: I midten av februar flytter nemlig spesialavdelingen, som tannlegevakta er en del av, til nye lokaler i Galleri Oslo. De får utvidet kapasiteten når de flytter inn i de ni nye behandlingsrommene i Schweigaards gate 6.
Vi har behov for en modernisering av klinikk og utstyr, og flyttingen er en fin anledning til å gjøre det. I tillegg får vi litt bedre kapasitet når vi flytter inn i nye lokaler, forteller Helge Bakkan, assisterende direktør i Tannhelsetjenesten Oslo KF.
Men allerede om fire dager flytter Tannhelsetjenesten inn i nye lokaler i Kjølberggata 31, i samme bygg som Hydro Texaco ved Tøyenkrysset. Der vil det bli en lokalklinikk som dekker behovet til pasientgruppene Tannhelsetjenesten har ansvar for i nærområdet.
Dette gjelder grupper som skoleelever, sykehjemsbeboere og psykisk utviklingshemmede, sier Bakkan.
Private Tøyen Tannlegevakt As etablerte seg i fjor i Kjølberggata 29 B. Helge Bakkan understreker at disse ikke har noen tilknytning til den kommunale tannlegevakta.
Noen som skal til den nye tannklinikken i Kjølberggata 31 vil nok gå feil i starten. Vi skal sette opp skilting, og det private tilbudet i nr. 31 har altså ingen ting med oss å gjøre, understreker Bakkan, som likevel forstår at ting kan forveksles.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere