Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tante Sophie er tilbake

(F.v.) Andrea Finvold, daglig leder Terje Gjervang, Daniel Stoltenberg, Espen Ramiro Kallerud, Marcus Løvdal og Roar Sjåvåg. Bildet er tatt på åpningsdagen forrige torsdag.
(F.v.) Andrea Finvold, daglig leder Terje Gjervang, Daniel Stoltenberg, Espen Ramiro Kallerud, Marcus Løvdal og Roar Sjåvåg. Bildet er tatt på åpningsdagen forrige torsdag.
Nå kan du igjen nyte smørbrød og søte fristelser på Tante Sophies Hus. Reåpningen på Jacobs skjedde forrige torsdag.

HOLTET: Tante Sophies Hus er et hvitmalt "kakehus" som er bygget inn i Jacobs for å bevare noe av den gamle atmosfæren.

– Vi velger å tro at tante Sophie bodde her, sier daglig leder for Jacobs, Terje Gjervang.

Ung, lovende kokk

Jacobs drev selv kafé og konditori her i mange år, men i de senere år har Pascal holdt til i lokalene. Nå er tante Sophie tilbake og Jacobs har igjen tatt over regien på kafédriften.

Kjøkkenet på nye Tante Sophies Hus ledes av kokken Espen Ramiro Kallerud (24). Kallerud begynte å jobbe deltid på Jacobs allerede som 13-åring. Siden den gang har han tatt fagbrev som kokk på Statholdergaarden.

Kokken gleder seg til å ta fatt på sin nye jobb.

– Det blir spennende og utfordrende. Og med dette teamet blir det garantert bra, sier den unge kokken.

Høye smørbrød

Kallerud har valgt en meny som både er fristende, tradisjonell og sunn. På menyen står høye smørbrød, lunsjretter og middag. Samt kaker og sjokoladefristelser for søthungrige. Eget kaffebrenneri har kafeen også.

– Vi ønsker å gå tilbake til det mer tradisjonelle, som høye smørbrød. Tiden viser at mange ønsker seg dette, sier kokken.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!