RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tap i hjemmedebuten


var farlig på dødballer, og fikk en scoring. På denne sjansen ble ballen reddet på streken.
var farlig på dødballer, og fikk en scoring. På denne sjansen ble ballen reddet på streken.
Kjelsås tapte 1-2 i lørdagens kamp mot Skarbøvik på Grefsen Stadion. Hjemmelaget åpnet greit, men falt sammen etter pause.

KJELSÅS STADION: Den første hjemmekampen for Kjelsås i år begynte veldig jevnt, selv om motstanderlaget var nyopprykkede Skarbøvik. Mange trodde at gjestene kom til å slite i bunnen av tabellen denne sesongen, men det viser seg at de kan bli et tøft lag å møte.

Det var perfekte fotballforhold på Grefsen Stadion og 230 tilskuere skapte en god ramme for årets første hjemmekamp. Etter en jevnspilt åpning, tar Kjelsås mer og mer over kampen, og Anders Osmunddalen scorer på en corner. Oppskriftsmessig 1-0 til Kjelsås.

Like etter hadde Martin Hansen en stor sjanse til å øke ledelsen, da han var i gjennom alene mot keeper, men ballen samarbeidet ikke og målet uteble.
Bortelaget viste seg frem i første omgang, blant annet med mange gode skudd, og en stor sjanse hvor de også var alene med keeper.

Falt sammen i andre

Tidlig i andre omgang slår bortelaget hardt tilbake, og utlikner først til 1-1. Etter 74 minutter setter Skarbøvik inn ledermålet, og Kjelsås er maktesløse.

Trener Stig Mathisen summerer etter kampen.

- Det er under pari, konkluderer han.

Det så veldig lovende ut etter et par nervøse minutter i starten, hvor Kjelsås tok tak i kampen og skapte målsjanser. Også etter scoringen skapte de mange sjanser. Mathisen er enig, men han er skuffet over at laget faller sammen mot slutten av første omgang.

- Vi faller siste del av første, og har marginene mot oss, sier han.

Vil spille offensivt

Det har vært mye snakk om spillerstilen til Kjelsås etter at Stig Mathisen tok over igjen som hovedtrener. Det har vært kritisert at langpasningene blir for viktige, og at det ikke er noe underholdning i spillet. Mathisen selv mener at laget hans vil spille offensiv fotball.

- Vi vil spille direkte fotball i stort tempo, og vi ser noen tendenser i dag, men ikke godt nok, sier han.

Kjelsås hadde mye fint spill lørdag. De jobbet seg gjennom midtbanen og kom til avslutninger, men der stoppet det.

Mathisen tenker seg litt om på spørsmålet om de undervurderte motstanderen. Han sier at det er et lag de skal slå, men de spiller den fotballen Kjelsås ikke får til.
Nå er han lettet over de tre poengene laget fikk i første kamp, for ambisjonen er å holde seg i divisjonen.

- Heldigvis har vi den ene seieren, avslutter treneren.

Skade

Kaptein og spiss Martin Hansen måtte gå av banen 10 minutter før slutt etter en kraftig hodeduell med en Skarbøvikforsvarer. Han ble liggende, men klarte til slutt å gå av banen. På det tidspunktet hadde Kjelsås brukt opp alle byttene sine og måtte fullføre med 10 mann.

Martin Hansen var ikke i form til å snakke med Nordre Aker Budstikke etter kampen.

Neste kamp er borte mot bykollega Korsvoll på lørdag og neste hjemmekamp er mot Kristiansund 4. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere