RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokalene taes over i januar, og planene er å åpne tapas-restaurant til neste vår. fsgfsgdfgsdfg
Lokalene taes over i januar, og planene er å åpne tapas-restaurant til neste vår. fsgfsgdfgsdfg Foto: Foto: Anne Marie Huck Quaye

Tapas i Vibes gate til våren

Delicatessen Tapas bar har søkt om restaurantdrift i Vibes gate 8. Ikke alle er lykkelige.

VIBES GT: – Vi har holdt på i tre år for å finne lokaler på vestkanten, og nå fant vi et lokale som vi synes er egnet. det er et gammelt lokale som har litt sjel, sier Rodrigo Belda.

Han forteller at populariteten for tapasbaren på Grünerløkka gjør det naturlig å innta vestkanten.

Frogner bydelsutvalget gikk inn for restaurantdrift i lokalene, men ikke for servering i bakgård.

– Byantikvaren var fonøyd med- det vi vil gjøre (store åpne skyvevinduer ut mot gaten) , så det er bra. At det ikke servering i bakgården kan vil leve med, sier han som er klar over at flere naboer allerede har klaget på søknaden.

– Vi har fått nok av protester, men vi håper på å tilføre nærmiljøet god mat og klassiske spanske retter og råvarer, sier restaurantsjef og medeier.

Det vil bli åpningstider fra 11.00 til 23.00 på hverdager, og til 01.00 i helgen. SV var ikke imponert over restaurant i boligområde

«Eiendommen ligger i et boområde og behovet for restauranter i nærområdet må med henvisning til nærheten med Bogstadveien kunne sies å være dekket». Men flertallet ga altså klarsignal for tapas i Vibesgate. Delicaessen tapas Bar tare sikte på å åpne driften til våren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere