RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapre LGT tapte stort


Nyttig tilvekst: Ane Strand Nilssen var hjemmelagets beste spiller mot serielederen fra Røa. Her vinner hun en av mange dueller mot Line Holter.
Nyttig tilvekst: Ane Strand Nilssen var hjemmelagets beste spiller mot serielederen fra Røa. Her vinner hun en av mange dueller mot Line Holter. Foto: Foto: Thomas Granerød
Bunnlaget Linderud-Grei holdt god stand mot serielederen, men tapte til slutt 5-0 mot overmakten.

RØTVEDT: Det er en viss forskjell på topp og bunn i den norske Toppserien, det fikk Linderud-Grei erfare mot serieleder Røa lørdag.

Del på Facebook

Røa spilte ikke opp mot sitt beste og fikk to relativt lettkjøpte mål i den først omgangen. Mål som ved begge tilfellene var innom et LGT-bein og skiftet retning - mål det nesten ikke går an å forsvare seg mot;

– Det er jo helt typisk at vi får slike mål imot, sier trener Kenneth Wold, som på ingen måte var skuffet over jentene sine denne lørdagen.

– Vi starter bra og jentene gjør den jobben de får beskjed om, vi klarer å få Røa tidvis frustrerte, men det er selvfølgelig kjedelig med måten de får sine to første mål på, da er jo mye av det taktiske opplegget ødelagt, fortsetter Wold.

Misset grovt

Det hører med til kampbildet å forklare at Røa misbrukte svært store sjanser gjennom 90 spilleminutter. Sjanser der spesielt landslagsspiller Emilie Bosshard Haavi og Kine Kvalsvik misset grovt - ofte alene mot Camilla Cecilie Hansen i LGT-buret.

Med full uttelling burde Røa luktet på det samme resultatet som ved sist møte lagene imellom - da vant Røa med hele 13-0.

- Vi skal overleve i Toppserien

Tabellmessig så ser det bekmørkt ut for LGT, med kun ett poeng på de 14 kampene som til nå er spilt.

– Det er ingen krise for oss å tape mot lag som Røa - og det er faktisk bare mot Stabæk at vi virkelig har vært dårlige i år. Ellers har det vært positive ting å ta med seg hele tiden. Jeg mener at vi skal overleve i Toppserien med åtte runder igjen, avslutter Kenneth Wold til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere