RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte for Furuset

På samme dag som Norges ishockeylandslag tapte 1 -3 mot Litauen, tapte Hasle/Løren 0 4 mot serie ener Furuset, i Lørenhallen.

Løren: Den største forskjellen er at Norge vant den Nederlandske turneringen sammenlagt, mens Hasle / Løren ligger på en femte plass i årets serie som allerede er avgjort med Furuset på toppen.
Allerede i første periode scoret Furuset to av sine fire mål ved de to finnene Kymäläinen (0-1) og Sipponen (0-2), og Hasle / Løren klarte aldri å få hull på den berømte byllen.
Med 14 mål på de to siste kampene var det mange som undret seg over at de ikke scoret et eneste i denne kampen, men tre kamper på syv dager kan ha satt sine spor.
Hasle/Løren trener Jan Bekken har tidligere uttalt at H/L kan slå alle lag, og det kan de sikkert, men til nå ligger de godskrevet med 12 seire, 12 tap og tre uavgjorte kamper.
I de to siste periodene scoret Furuset et mål til i hver med spillerne Midttun (0-3) og Kymäläinen (0-4) nok en gang
Hasle / Løren ligger nå på en femteplass med 27 kamper spilt, 27 poeng og 104 98 i målforskjell.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere