RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte første matchball


Det var Lunner-jentene som kunne juble etter toppkampen i Jordalhallen tirsdag. Vålerenga tapte fortjent for serietoeren.
Det var Lunner-jentene som kunne juble etter toppkampen i Jordalhallen tirsdag. Vålerenga tapte fortjent for serietoeren.
Opprykksfesten måtte avlyses da Vålerengas håndballdamer tapte stort for Lunner.Jordal: Vålerengas håndballdamer ville sikret opprykket til 2. divisjon med seier i torsdagens kamp mot serietoer Lunner. Men toppkampen ble en solid nedtur for vålerengajentene, som til slutt tapte 21-27.

Lunner åpnet forrykende i Jordalhallen, med tre kjappe scoringer i åpningsminuttene. Og sånn fortsatte det. Da Vålerenga-trener Kim Næss tok timeout etter tolv minutter, ledet bortelaget 7-1.

I dag taper vi kampen de første ti minuttene. Derfra og inn holdt vi følge med Lunner, sier Næss til ostkantavisa.no.

Slet i angrep

Utover i kampen hevet nemlig Vålerenga seg i begge ender av banen. Lunner slapp ikke like lett til lenger, og Vålerenga begynte å lykkes bedre i angrep. En positiv avslutning på førsteomgangen ga 7-12 til pause, og fornyet håp før andre omgang.

Men håpet ble raskt knust, da Lunner åpnet andreomgangen nesten like bra som første. Selv om Vålerenga kom raskere til hektene etter pause, fant hjemmelaget aldri helt ut av 5-1-forsvaret til Lunner. Vålerenga stanget og bommet og kom aldri nærmere enn de var halvveis.

Vi står ikke godt nok i forsvar og klarer heller ikke å flytte bena og Lunner får altfor ofte gå gjennom på gjennobrudd, i tillegg har vi 26 skuddmiss på 47 avslutninger noe som er langt under pari, sier Kim Næss.

Fortsatt håp

Men selv med tap mot sin argeste konkurrent, holder Vålerenga føringen i kampen om opprykk.

I dag taper vi første matchball om opprykk, men det er tross alt bare snakk om to poeng, og vi leder ennå serien med én kamp mindre spilt, sier trener Kim Næss.

Vålerenga vant bortekampen mot Lunner med seks mål. Etter torsdagens tap, står lagene likt også i innbyrdes oppgjør. Dermed kan målforskjell bli avgjørende hvis Vålerenga taper en av sine tre siste kamper.

Men Kim Næss forsikrer at jentene satser på å sikre opprykket med tre seire på de tre siste kampene. Neste kamp for Vålerengas håndballdamer er søndag mot bunnlaget Hauketo.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere