*Nettavisen* Nyheter.

Tapte grunnet utvisninger

Manglerud Star ledet 2-0 over Vålerenga, men serietoeren kom voldsomt tilbake og vant med komfortable 2-5.

MS Hockey - VIF Hockey 2-5 (1-0,1-3,0-2)

MANGLERUD: Hjemmelaget Manglerud Star fikk en tidlig scoring i begge de to første periodene mot serietoer Vålerenga, men så ble vertene virkelig straffet mot effektive gjester i dems overtall.

Hele tre ganger i midtperioden produserte VIF Hockey power play-mål og snudde med dét kampbildet på hodet mot alltid hardtkjempende Manglerud Star.

- Midtperioden ble helt avgjørende for kampen ja, inntil dems overtallsspill hang vi veldig godt med, sier en noe skuffet MS-trener David Livingston til Nordstrands Blad.

- Vi henger absolutt med Vålerenga i spill fem mot fem og de måtte ha én mer på isen for å få utelling. Det synes jeg gutta mine skal ta som et kompliment, fortsetter treneren.

Mange ute med sykdom

Manglerud Star stilte med en noe tynn oppsetning mot Espen Knutsen & Co. Dette grunnet influensa hos hele seks av spillerne, inkludert lagets meget viktige kaptein Martin Hansen.

Beholder 8. plassen

Resten av mannskapet tok ansvar og jobbet utrettelig så lenge kreftene holdt - og den største gleden etter denne kvelden må være at også Frisk Asker og Roseborg tapte sine kamper. Dermed ligger Manglerud Star fortsatt på den meget vitige 8. plassen, en plass som sikrer rett til deltakelse i det kommende sluttspillet.

- Vi må bare fortsette å jobbe hardt fremover, det er seks kamper igjen og jeg er overbevist med den innstillingen gutta viser at vi skal klare vårt mål om å ta oss til sluttspillet. Nå må de syke se å bli friske, det vil hjelpe betraktelig, avslutter David Livingston til Nordstrands Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag