RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte i siste sekund


Holdt ikke: Ingunn Birkeland ga som vanlig alt for BSK, men det ble nok et surt tap i sluttsekundet.
Holdt ikke: Ingunn Birkeland ga som vanlig alt for BSK, men det ble nok et surt tap i sluttsekundet.
Nok en gang gikk alt galt for BSK i sluttsekundet. Onsdag stjal Levanger begge poengene, søndag knuste Stabæk drømmen om en plass i kvartfinalen i NM med Christine Randsborgs 17-16 scoring ett sekund før slutt.

Bekkelaget: Kjempekjedelig, sukker Ingunn Birkeland.

Selvfølgelig synes man synd på de unge BSK-spillerne, men samtidig har de bare seg selv å takke. Når det koker som verst mister jentene helt troen på seg selv, og de gjør noen valg som ikke er spesielt smarte når det handler om å ro seieren i land.

Jeg var helt sikker på at vi skulle dra det i land mot slutten, så jeg er skikkelig skuffet over at vi ikke klarte det, sier Birkeland.

Bra forsvar

For BSK hadde en gylden sjanse til å spille seg til kvartfinalen i cupen. Stabæk kom uten landslagsspiller Linn Jørum Sulland, og det lammet mye av angrepsspillet til gjestene. I tillegg spilte BSK meget godt i forsvar, og helt bakerst leverte Heidi Halvorsen varene nok en gang.

Jeg føler at forsvaret vårt sitter bra, og med bare 17 baklengsmål så skal vi jo vinne kampen, sier Birkeland.

Førsteomgangen var mer enn godkjent. BSK ledet 10-6 ved halvtid, og Stabæk hadde egentlig ingenting å by på. Men da dommerne blåste i gang andre omgang, så stokket det seg fullstendig for vertene.

Det tok åtte minutter før den første scoringer kom, og derfra og inn var det mye dårlig håndball.

16 mål fremover er jo alt for lite, sier Birkeland.

Hvorfor stokket det seg?

Vi fikk ingen kontringer, og vi har heller ikke noen rytme i spillet vårt. Dessuten er tempo for dårlig, mener Birkeland.

Hentet inn

Stabæk fikk litt mer sving på sakene, og hentet inn BSK sakte men sikkert. Betina Riegelhuth var den eneste som holdt liv i BSK mot slutten, men det holdt ikke hele veien inn. Christina O"Sullivan skjøt rett på Jeanett Nilsen med ett halvt minutt igjen av kampen, og dermed var det duket for Christine Randsborg og Stabæk.

Jeg regner med at vi lærer litt av disse kampene, og det positive er jo at vi er i nærheten av de andre lagene, sier Ingunn Birkeland, som håper at det snart er BSKs tur til å ha marginene med seg i sluttsekundene.

Onsdag kommer suverene Larvik på besøk til Bækkelagshallen. Der har ikke BSK en sjanse, så da er det bare å senke skuldrene å spille slik vi vet at disse ungjentene kan på sitt beste.

PS! Nygifte Cecilie Thomassen (tidligere Marthinsen) gjorde et bra "comeback" for BSK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere