*Nettavisen* Nyheter.

Tapte kampen, men ikke poengene

Haugeruds håndballherrer tapte seriedebuten mot HK Trøgstad. Nå er det likevel mye som tyder på at Haugerud stikker av med de to poengene.

Haugerud: Da dommeren blåste av kampen i Trøgstadhallen 9. september, stod det 33-27 til hjemmelaget. I ettertid har Haugerud blitt tipset av en av rivalene i andredivisjon om at HK Trøgstads Inge Fundingsrud ikke hadde lov til å spille kampen.
- Siden vi ble tipset, føler vi at vi må gå videre med det. Vi må bare følge reglementet, men det er ingen morsom sak, innrømmer sportslig leder i Haugerud, Tommy Skjelstad, som selv spilte kampen.
Inge Fundingsrud var sterkt delaktig i seieren med sine seks mål, men Fundingsrud var ikke spilleklar for Trøgstad da kampen ble spilt. Leder av HK Trøgstad, Tone Evenby innrømmer at klubben rett og slett har glemt å sjekke om Inge Fundingsrud var klar for spill i klubben.
- Trøgstad har ringt og beklaget til oss. Dette er bare basert på misforståelser, og jeg synes litt synd på dem. Men rett skal være rett, sier Skjelstad, som er sikker på at Norges Håndballforbund nå kommer til å gi de to poengene til Haugerud.
- Ja, dette er bare en proforma greie, og vi kommer til å få poengene, konstaterer Skjelstad. Han varsler en protest til forbundet i løpet av de nærmeste dagene.

Annonsebilag