RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte med 17 mål

Oppsal ble feid av banen hjemme mot Nærbø, og tapte hele 21-38 mot gjestene fra Stavanger.

Oppsal: Trener Bjarte Buen var en slagen mann etter stortapet.

Ja, hvor skal jeg begynne? Dette var helt "forferdelig", sier begenseren.

Ingenting stemte for Oppsal, mens Nærbø så ut som et lag i den ypperste norgeseliten. Og det stemmer jo ikke helt med virkeligheten.

Eller hva, Buen?

Jeg var og så på Nærbø på lørdag mot Romerike, og etter den kampen var jeg helt sikker på at vi skulle slå dem.

Men det ville seg ikke for Oppsal. Med "merke" på Morgan Lunde ble hjemmelaget gjort til statister av Nærbø, som var best i alt i Oppsal Arena.

Vi var ikke med fra start, og klarte verken å spille hverandre gode verken i angrep eller i forsvar. Da nytter det ikke, sier Buen.

Nærbø ledet 16-9 etter den første halvtimen, og verre skulle det blir for Oppsal. Faktisk mye verre. For andreomgangen var skikkelig bånn i bøtta på alle måter.

Alle dårlige

Innsatsen er langt under pari, og det holder ikke. Det er ikke snakk om at et par spillere er dårlige, men i denne kampen gjelder det alle sammen, sier Buen.

Oppsal scoret 21 mål fremover, men hadde skikkelig trøbbel i avslutningene. Nærbøs keeper Atle Tjelta Pedersen sto glimrende i mål, men Oppsals skyttere gjorde alt de kunne for å gjøre han god.

Vi skyter alt for dårlig, og gjør keeperen deres god. Dessuten gjør vi alt for mange personlige feil, og de blir vi straffet for på dette nivået her, sier Buen.

Nærbø hadde skikkelig lekestue, og kontret inn det ene målet etter det andre. Rogalendingene ga seg ikke før det sto 38-21, og dermed var ydmykelsen total for Oppsal.

Vi kan mye bedre enn dette her, og skal reise oss i neste kamp, lover Bjarte Buen.PS! Neste kamp for Oppsal er borte mot Kjelsås om halv- annen uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere