Gå til sidens hovedinnhold

Tapte med 26 mål

BSK ble feid av banen med 15-41 mot Byåsen. Langt verre er det at klubben ennå ikke har klart å hoste opp en trener som kan lede laget resten av sesongen.

Bekkelaget: Det bekymrer fungerende trener Sissel Bleivik, som hele tiden har sagt at hun gir seg når eliteserien tar VM-pause i midten av november.

Gir du deg selv om en ny trener ikke er på plass 15. november?

Jeg vil ikke snakke om trenerspørsmålet, sier Bleivik.

Nå synes Bleivik mest synd på spillerne sine, og hun er klar på at det må skje noe i BSK snarest.

Ingen vet

Under onsdagens kamp mot Byåsen var det ingen i BSK som hadde noe nytt å komme med i trenerspørsmålet. Bleivik har heller ikke hørt et pip.

Jeg skulle ønske at det var litt mer action og litt mindre prat, sier Bleivik.

Hva mener du med det?

At hvis klubben ønsker å ha et elitelag i håndball så må de gjøre noe nå. Vi kan godt skryte av at vi er kjempeflinke til å arrangere Norway Cup, og at vi har kjempemange medlemmer i klubben - men vi får ikke noen ny trener av det, sier Bleivik.

Sjanseløse

Mot Byåsen var BSK som ventet sjanseløse. Trønderne løp i fra til 21-13 til pause, og i andreomgangen vant de 20-2(!). Etter å ha vunnet de siste tyve minuttene med 14-0(!).

Vi får oss en leksjon i veldig bra håndball, og vi må bare innse at vi må fortsette å øve videre, sier Bleivik.

Betina Riegelhuth traff bra før pause. Keeperne Svanhild Vesterheim og Heidi Halvorsen hadde også hver sin gode periode i mål. Men da det først buttet i mot, ja da buttet det i mot skikkelig.

Så lenge vi spiller kollektivt så synes jeg jentene gjør mye bra. Problemene kommer når vi går tom for idéer, og blir slitne i hodet, sier Bleivik.

Da ble det helt enveiskjøring.

Kaster du bort ballen mot lag som Byåsen og Larvik, ja da får du trøbbel, sier Bleivik.

Den siste kampen før VM-pausen går mot tabelljumbo Fjellhammer på bortebane. Den bør BSK vinne.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk