*Nettavisen* Nyheter.

Tapte nøkkelkamp

Bjørn Kydland og Skeid var ute av rytmen mot Notodden.

Situasjonen ser mørk ut for Skeid etter at laget tapte hjemme for Notodden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Innbytter Faysal Mohammed Ahmed ga alt, men heller ikke han lyktes.

BISLETT: Skeid fikk en opptur da Tromsdalen ble slått i forrige kamp, og mot bunnkollega Notodden burde sjansene vært gode for nok en trepoenger. Dessverre for «oksene» ble det nok en tung dag på Bislett, og dermed er laget fortsatt tabelljumbo i Adeccoligaen. Opp til trygg plass er det nå ni poeng.

- Det er klart vi ikke har råd til å tape kamper som dette, medgir Skeid-trener Arild Stavrum.

Ingen drømmereprise

Stavrum og hans disipler serieåpnet nettopp borte mot Notodden. Den gang endte kampen 3-0 i Skeids favør, men denne gangen var det Notodden som kunne juble høyest. To dødballmål i 1. omgang sørget for at gjestene tok en meget viktig seier, og telemarkingene er nå oppe i åtte poengs luke til Skeid.

- De var rett og slett flinkere foran mål enn oss i dag. Hadde vi scoret først kunne fort kampen blitt en annen, mener Stavrum.

Manglet viktige brikker

Han synes Skeid hang godt med på notene, selv om det ikke ble poeng.

- Det var jevnt hele veien. Det var egentlig jevnspilt også da vi vant 3-0, men den gang var det vi som var veldig effektive, sier Stavrum.

Neste kamp for Skeid er borte mot Bryne. Da får trener Stavrum tilbake både Preben Mankowitz og Tom Erik Breive. Mot Notodden var de sentrale midtbanespillerne ute med karantene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.