RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte på målforskjell


MS gjorde jobben mot Linderud-Grei, men det holdt ikke til opprykk iår heller. Her er innbytter Camilla Gustavsen i duell med en LGT-spiller.
MS gjorde jobben mot Linderud-Grei, men det holdt ikke til opprykk iår heller. Her er innbytter Camilla Gustavsen i duell med en LGT-spiller.
Nok en gang er det Fortuna som snyter MS for opprykket. I år går ålesundjentene opp på bedre målforskjell.

LAMBERTSETER: Om det er bittert? Klart det er bittert. Vi misser opprykket på målforskjell, sier MS-trener Lars Falao, før Nordstrands Blad har rukket å si noe som helst.

Men det går nok over, legger den frittalende treneren til.

Manglerud Star slo Linderud-Grei 2-0, og gjorde sånn sett jobben. Men Fortuna banket jumboplasserte Gjøvik 5-1, mens Voss klarte 1-0 mot Medkila. Dermed ble det 3. plass og fortsatt 1. divisjon på MS-damene. Igjen.

Ni mål skiller Fortuna og MS. I fjor snøt ålesundslaget MS for opprykket da de scoret på straffe i sluttminuttene i siste seriekamp. I år vant de i tillegg opprykksplassen.

De berømte marginene

Det blir likevel litt feil å si at det bare er Fortunas feil. MS har hatt flere anledninger til å sikre opprykket på egen hånd. Men de har ikke vært gode nok.

Marginene har vært mot oss, mener Falao.

Han trekker fram straffesparket i Bodø, som kostet MS to poeng mot Grand, og 17 timer på buss til Voss da det var flystreik.

Alle andre kamper ble utsatt, men det går an å ta buss til Voss, og der satt vi, sier han oppgitt.

For mange uavgjort

Sju uavgjort er ikke bra nok, hvis man skal rykke opp. Like mange uavgjortresultater som seire. Da hjelper det ikke at MS bare har fire tap, nest best etter seriemester Sandviken.

De uavgjortresultatene kostet oss ikke bare poeng, men vi mistet selvtillit og klarte ikke å finne flytsonen, oppsummerer Falao.

Han er oppgitt over at laget ikke klarte å snu den negative trenden i tide.

Når du ser tilbake, er det noe du ville gjort annerledes for å finne flytsonen?

Jeg ser nok at det ble for mye med 2. laget i 2. divisjon, og at for mange jenter hadde hodet i to lag. 2. divisjon er en flott læringsarena for oss, men jeg ville skilt de to lagene mer, sier Falao, og gjør seg klar til avslutningsbankett, og fotballpause.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere