Tapte på straffer

KFUM-kaptein Eivind Stigen Holter kan stolt vise frem pokalen som sølvvinner av årets Norway Cup.

KFUM-kaptein Eivind Stigen Holter kan stolt vise frem pokalen som sølvvinner av årets Norway Cup. Foto: Foto: Thomas Granerød

Det måtte straffespark til for å kåre en vinner i årets juniorfinale i Norway Cup.

Klikk på bildet for å forstørre.

Strømmen jubler for gull i årets Norway Cup. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klikk på bildet for å forstørre.

KFUM-trenerne Anders Halvorsen (f.v.), Kim Kantardiev og Thor-Erik Stenberg følger intenst med på finalen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klikk på bildet for å forstørre.

Kapteine Eivind Stigen Holter takker sitt publikum for støtten under årets turnering. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klikk på bildet for å forstørre.

Eivind Arnevåg skuer stolt bort på klubbens sølvgutter - Arnevåg mottok også på vegne av klubben prisen for årets beste klubb i Norway Cup. Foto: Foto: Thomas Granerød

EKEBERG: – Klart det er veldig surt å tape en finale i Norway Cup. Vi var jo så nære og burde til og med ha klart å avgjort på flere gode sjanser mot slutten av den andre omgangen, forteller KFUM-kaptein Eivind Stigen Holter rett før han skal opp på podiet for å motta tapende finalist sin pokal.

LES ALT OM NORWAY CUP HER!

Tamt innledningsvis

Strømmen startet finalen best og fikk også kampens første mål i det 22. minutt da et langskudd fra Erik Torud snek seg inn bak målvakt Fridtjof Kahrs.

Muligens burde målvakten ha reddet dette skuddet, men med tanke på at Kahrs egentlig er midstopper av profesjon, bør man heller ta av seg hatten for alle de øvrige prestasjonene han stod for i denne finalen.

KFUM svarte på tiltale

KFUM ga seg aldri - det beviste laget på nytt da de overtok kommandoen og initiatvet utover i den andre omgangen.

Lønn for strevet fikk KFUM etter 11 minutter da Benjamin Skaug scoret etter et hjørnespark - som et indirekte resultat av Emil Pretorius Borkø sitt tidligere kanonskudd.

Nå var KFUM direkte gode og utover i omgangen fikk laget flere store muligheter til å avgjøre finalen.

Men, selv om KFUM mesterlig reiste seg mot en betydelig motstander så ville det seg ikke - det hele endte i målløse ekstraomganger og straffesparkkonkurranse som Strømmen til slutt vant 4-2.

– Føles tungt akkurat nå

KFUM-trener Kim Kantardiev var naturlig nok skuffet over at gullet havnet hos Strømmen, men hevder at alle involverte bør være fornøyde med plasseringen og innsatsen til.

– Sølv er en stor prestasjon, men det føles tungt akkurat nå. Vi trenger nok en liten uke på å fordøye dette og samtidig innse hvor godt vi har gjort det. Jeg er allikevel meget stolt av gutta som har stått samlet gjennom hele turneringen, forteller treneren til Nordstrands Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.