RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte seriefinalen


Toppoppgjøret mellom Målløs og Bærums Verk bød på mange harde dueller. Her kjemper Steffen Isaksen om ballen.
Toppoppgjøret mellom Målløs og Bærums Verk bød på mange harde dueller. Her kjemper Steffen Isaksen om ballen.
Målløs må trolig se langt etter opprykket til eliteserien i innebandy.

ROMSÅS: Søndag tapte laget den avgjørende seriefinalen mot Bærums Verk. Dermed er det gjestene som ligger klart best an med tanke på å gripe den ene kvalifiseringsplassen for spill om opprykk.

Nå får vi bare ta ting som det kommer. Vi får bare håpe Bærums Verk ryker i noen kamper, sier Målløs-spiller Steffen Isaksen.

Fire serierunder før slutt har Bærums Verk fem poeng å gå på til Målløs, men sistnevnte har én kamp til gode. Laget er uansett avhengig av hjelp for å ha mulighet på kvalifiseringsplass.

Med seier i Romsåshallen søndag hadde alt sett annerledes ut. Da kunne Målløs selv avgjort den spennende innspurten i 1. divisjon.

Men nå har vi tapt for Bærums Verk to ganger, så de har vel vært det beste laget i år. Tabellen pleier ikke å lyve, sier Isaksen.

Han innrømmer imidlertid at tapet i Romsåshallen var av det sure slaget. En dårlig periode midtveis i kampen ødela alt for Målløs, selv om hjemmelaget holdt på å slå tilbake i den siste perioden. Vertene gikk fra 1-6 til 4-6, men nærmere kom heller ikke laget fra Groruddalen.

Det er surt at vi ikke satt sjansene våre. Perioden midtveis ødela mye, og det bør ikke skje. Dessverre var de farlige på kontringer, medgir Steffen Isaksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere